Albániába készülök, mire kell figyelni /biztonság, higiénia, árak/? (tudásbázis)
Szia!
Mi 3 éve voltunk busszal. Ti mivel mentek?
A biztonság OK, a külföldiekre még jobban odafigyel az ottani rendőrség. Árakról: szerintem olcsóság van. A durresi piacot vagy a tiranait mindenképp nézzétek meg, érdemes. (pazari a neve, ugy mint bazár) Ha nem is olcsóbb de ugyan annyi pl. egy cipő vagy nadrág mint nálunk a kínaiban, viszont valamivel jobb a minősége.
Higiéniáról: a szálloda ahol laktunk tiszta volt, kaja finom. Csapizet nem ajánlják, csak üvegest. Ők ugyan megisszák de a mi gyomrunk nem biztos, hogy bírja. Üdítőt, sört nyugodtan vehetsz, ihatsz.
Minden esetre irigyellek, nekem nagyon tetszett, szép ország! Találkozhatsz a legszegényebbtől a leggazdagabbig, multik nincsenek, a húsboltok érdekesek...nem vennék ott húst:) A tengerpart homokos, minden reggel szedték a szemetet amit előző nap otthagytak. Ilyet pl. nemigen láttam máshol.
Jó utazást, kellemes időtöltést kívánok!
Most el kell mennem de ha van kérdésed még, délután-este leszek még.
Üdv: Szimi
További ajánlott fórumok:
- Vizsgára készülők
- Szerencsebambusz! Hogyan kell gondozni, mire kell figyelni, milyen tapasztalataid vannak e téren?
- Oda szoktatok figyelni a helyesírásra?
- Abortuszra készülök
- Milyen a jó iskolatáska, mire kell figyelni a vásárláskor, mennyibe kerül átlagosan egy jó iskolatáska?
- Nem vagyok szomjas, keveset iszom, hogyan tudnék rá figyelni...