Akik a várandósságuk vége felé vannak... (beszélgetés)
Sziasztok!
2013. augusztus 5-én megszületett Máté fiam.
Ti hogy vagytok? Egyben vagytok még?
Húú nem akarom elvenni a kedveteket. :)
Nagyon sokáig vajúdtam, edát is kaptam, oxitocint is, mert nem tágultam, a szülés hamar megvolt - 48 perc alatt. Örülök, hogy nem császároztak, mert tök hamar el tudtam látni a kislányom. :))
Sziasztok!
Ma voltam ctg. Hát semmit nem mutatott. A babám kicsit lustika volt. 8tól fél 11ig ültünk ott. Na mindegy.
vikucka hát igen amikor megszületik a baba akkor új időszámítás kezdődik. Sőt én is érzem, ezt pedig nekem már a második babám lesz. :)
Szidra<3 nekem is más volt. A lányomnál tényleg semmi problémám nem volt. Most meg fulladok vérezte és keményedtem rendesen. a 35 hétben nem is gondoltam, hogy eddig kihúzzuk.
Kinek milyen volt a szülése? Én a lányomat császárral szültem, mert nem akart a medencémen keresztül menni. Remélem most könnyebb lesz.
Gratulálok neked. :) Hogy hívják a babát?
Hát igen tudom milyen fura pocak nélkül lenni.
De már olyan jó lesz őt is dajkálni és nevelni. :D
Sziasztok. Két hete szültem, de az utolsó hetek nagyon nehezen vánszorogtak. Vizes voltam, fájt már mindenem, nem tudtam enni, aludni. Megváltás volt a szülés. Kitartást.
Persze a múlt héten már hiányzott a pocak, amikor a kismama ruhákat elraktam. :))) Fura érzés pocaktalannak lenni :) Újra normálisan járni, nem fáj a szeméremcsontom. bár éjszaka most sem alszom mindig.
Fulladni mar nem fulladok. A 30het,es hetetol volt egy jo darabig,hogy nagyon fulladoztam. Inkabb a menessel van mar problemam. Ugy erzem szetszakadok. Es a derekam nagyon faj.:(
No'de mar csak nincs sok hatra:).
Hat igen. Bizok a frontban. Igy a szivem melyen jobb is,hogy nem ebbe a nagy melegbe szulok.
Igy is szerdara vagyok kiirva. Ponnt a front utanra.
Akkor gondolom te is a keddi frontba bízol. :)
Elméletileg nekünk is fiunk lesz de csak egyszer mutatta meg magát és azóta nem. Viszont amikor álmodok mindig két lányról álmodok.
Majd meglátjuk mi fog kisülni belőle.
Hogy viseled így a végét? Nem fulladsz?
Szia Kolli. Nekunk is a masodik. Van egy 19 honapos kislanyom. :)
En jovohet szerdan toltom a 40.hetet. Vagy nem.....:)
Mar en is szeretnek tul lenni rajta,es hatalmas izgalommal varjuk a kisfiunkat. :)
Szia!
38dik hetemet töltöttem tegnap. :)
Hát türelmetlen vagyok már én is de félek is. Van egy 2.5 éves nagylányom akit nem tudom, hogy fogja viselni azt, ha kórházban leszek. Neked első baba lesz? Fiú lány?