Adnátok esélyt egy olyan kapcsolatnak, ahol ekkora a korkülönbség a nő javára? Működhet? (beszélgetés)
Nem azt mondtam, hogy örülnék, hanem azt, hogy az ő élete, nem szólok bele. Az meg végképp nem az én dolgom, hogy a gyerekem akar-e gyereket vagy sem.
Miért te mi tennél, hogy egy 45 éves nőbe szeretne bele a fiad?
"de ha egy 37 éves nőnek bejön egy 25 éves kissrác, az nem százas."
Szerintem rettentő elfogult vagy. Attól, hogy ez neked fura, másnak még nem az. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a jó, épp ezért nem jelenthetsz ki ilyesmit tényként.
És te mindenkihez odamész és megkérdezed, hány éves?
Én meg nagyon sok jó csajt ismerek 40 évesen, túráznak, jól néznek ki és fiatalosak, igaz többségük nem családanya.
Persze, hogy nem, mert nálam működik a jó genetika és az odafigyelés.
Budapesti strandok, BKV, Munkahely, stb. Ezt látom. És nagyon ledöbbenek...
Lehet, hogy ezt most kikérné itt 1-2 25 éves.
Valaha ennyi idősen már apák voltak a férfiak.
Jézusom, hova jársz te emberek közé :) ?
Még magadról sem írtál ilyeneket, pedig te egy jó 10-essel több vagy.
"A most 50+osok már megint más tészta,sokkal több élet van bennük, mint a 30+osokban."
Ez nagyon igaz!
És azóta titokban kapcsolatban vannak, csak nem mer neked szólni ? :)
Na jó, csak vicc volt. 😉
Én 38 vagyok. Én is inkább választanék egy tőlem 10-12 évvel fiatalabb férfit, főleg hogy a korombeli férfiak simán 10-15 évvel idősebbnek néznek ki, mint a koruk. A többségét már az élet is megette, túl vagy épp benne érzelmi, anyagi, szakmai válságon,kiábrándultságon. Sajnos az én korosztályom eléggé el van bacva.
A most 50+osok már megint más tészta,sokkal több élet van bennük, mint a 30+osokban.
Ahogy gondolod.
Felőlem azt csinálnak, amit akarnak, de ha egy 37 éves nőnek bejön egy 25 éves kissrác, az nem százas.
Komoly baja? Jajj istenem, ezért? 🙄
Ok, persze megértem, hogy te unokát szeretnél. Ők viszont nem szeretnének gyermeket. Akár ideális is lehet így a kapcsolatuk. Ha szeretik egymást.... ezt persze nem tudjuk. :)
Ja, tudom! Nem régen volt pályakezdő:DDDD
Attól, hogy manapság a legtöbb nő nem szül húszon évesen, még nem lesz tini.
Nem, a nőknek nem 40 felett kellene szülniük. A biológia az biológia. Egyre több a beteg/problémás gyerek emiatt.
Bocs mindenkitől!
További ajánlott fórumok:
- 49 éves pasi, 32 éves nő... Mit gondolsz az ekkora korkülönbséges kapcsolatokról? Tapasztalatok?
- 21 év korkülönbséggel mennyire van értelme egy kapcsolatnak, mennyire lehet komoly?
- Egyoldalú kapcsolat, nagy korkülönbséggel...
- Működhet a kapcsolat 8 év korkülönbséggel? (a nő az idősebb)
- 35 éves férfi és 45 éves nő. Működhet ilyen korkülönbséggel kapcsolat?
- 14 év korkülönbséggel működhet egy kapcsolat hosszabb távon?