A vércsoportdiéta szerint az A RH POZITÍV csoportba tartozók mit ehetnek? (tudásbázis)
Szia!
nézd meg itt:fogyokurak.hu
Én is erről beszéltem. :))
Csak így létezik a vércsoport diéta.
Az RH az faktor és nem vércsoport, lehet negatív vagy pozitív. Általában a negatívval szokott gond lenni, de ritka esetekben a 0 RH pozitívnál is előfordulhat összeférhetetlenség.
Nézd meg valamelyik zárójelentésedet, azon rajta kell, hogy legyen, hogy melyik vércsoportba tartozol (A, B, AB, 0).
Ajánlott élelmiszerek: húsok: csirke, pulyka, sügér, ponty, lazac, szardínia, tejtermék: szójasajt, szójatej; gabonafélék: hajdina, barna kenyér, rozsliszt, búzacsírakenyér; zöldség, gyümölcs: articsóka, brokkoli, kelkáposzta, karalábé, tök, sárgarépa, hagyma, ananász, kajszibarack, áfonya, szeder, grapefruit, cseresznye, szilva, citrom.
Kerülendő élelmiszerek: húsok: kacsa, liba, fácán, bárány, sertés, borjú, folyami rák, homár, garnéla, kagyló, osztriga, kaviár, hering, tengeri lazac; tejtermék: brie, camembert, vaj, cheddar, edami, parmezán, tej, tejes fagylaltok; gabonafélék: durum, búzaliszt; zöldség, gyümölcs: padlizsán, burgonya, fekete olajbogyó, paprika, paradicsom, káposzta, vörösbab, banán, sárgadinnye, mandarin, narancs, papaja.
További ajánlott fórumok:
- Tudod, melyik vércsoportba tartozol? :)
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Kinek van rh negativ vércsoportja?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- "0" vércsoport szerinti diéta
- Az ovis csoportban az egyik gyerek skarlátos, szerintetek mennyi az esélye, hogy elkapja a lányom?