A terhességem és a komplikációk (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok és teljesen új regisztráló vagyok.
Jelenleg a 13. hetét élvezem a várandósságomnak a második gyermekemmel.
Kérdésem az lenne, hogy tudja-e valaki, hogy a Dr Jerger András 2010-ben mennyit kér a szülésért, illetve a vizsgálatokért a rendelőjében?
Előre is nagyon köszönöm
Én is örülök így utólag:)
És a következőnél is, szeretném ha császár lenne.
Hát én meg a csásszárra esküszöm és nem bántam meg hogy a választási lehetőségek közűl ezt választottam, több előnye is van 1részt nem kell annyit szenvedned mire megszülöd!
A mellettem lévő anyuka előttem szűlt 2 nappal és alig bírt menni a sima szülés után!
Nekem a kisfia 17:55 kor született meg és már reggel 6kor egyedűl mentem ki a wcre.
Másnap kerűltem csak osztályra.
Lehet hogy neked rossz élményed volt a császár után, pl fejfájás, késői tej elválasztás..., Én nagyon jól éreztem magam utána. Reggel(06.04) 9:30kor meglett Sugi, de már szaladtam másnap reggel. Mellettem feküdt egy lány ő aznap hajnalban vajúdott és császár lett a vége (06.04) és nagyon rosszul volt, rosszul kaphatta meg az érzéstelenítést:(
Mindenkinek teljesen más a fájdalom küszöbe.
Előre is gratulálok:) Sok szerencsét a császárhoz:) És a picihez is:)
Ui.: Ne félj a császártól, ha mindent úgy csinálsz ahogy mondanak meg se kottyan:) (nem fog utána fájni a fejed...) Én jól voltam utána, a szobatársam meg majd meg halt úgy fájt szegénynek:(
Szia!
Az én babám is farfekvéses, 38 hetesek vagyunk.
Így császármetszéssel fog megszületni jövő héten pénteken.
Ezt a megfordításos dolgot nekem is felajánlották, már egy-két mondat után nem tetszett az ötlet, aztán meg elémtoltak egy nyilatkozatot, hogy ha a megfordítással a következő kockázatokat is vállalom. (itt felvolt sorolva millió egy esetleges mellékhatás).
Akkor már tudtam, hogy az én gyerekemet nem fogják fordítgatni, nem kockáztatunk, inkább legyen császár. Elvégre ő tudja odabent, hogy neki mi a jó. Mi innen kintről csak tippelgetni tudunk...
Gyönyörű babód van, gratula hozzá!
Szépséges hölgyyemény,gratula!
A szülés mindig zsákbamacska.Sajna mostanában jobban jár az ember,ha van dokija(persze vannak kivételek).
Én úgy voltam hogy minek fizessek ha ez neki a kötelessége, és ezért ő kap fizetést!!! Akkor minek fizessek pluszban. De amikor a körzeti már 2.küldött be akkor már Apa nem hagyott békén. Ő végig azt mondta hogy fogadjunk orvost:) És igaza lett.
Szerintem teljesen normális babaként jött a világra.
Akkor ezek szerint minden rendben van. Én azt mondom, nagyon kell a fogadott orvos, le se szarják az embert ha körzetihez megy. :(
A kisfiamnak ugyan nem sokkal, kb. 1 héttel, de mindig nagyobb fejet mértek. Gyönyörű, makk egészséges kislegény, 6 hetes már. :)
A lényeg, hogy egy gyönyörű egészséges pici lány :D
Az én kis csajom még kisebb értékekkel is született, az AFP- meg nekem magas volt, de csak két plusz uh-m volt.
Sejtelmem sincs, hogy a te babádnál mitől adódtak ezek a fura értékek már a terhesség közepe táján, de az én nagylányom, aki szintén farfekvéses volt, kb. a 30-32. héttől kezdve szintén két hetes BPD lemaradásban volt konzekvensen. Én azonnal aggódni kezdtem, de a dokim megnyugtatott, hogy ez faros gyerekeknél nagyon gyakran így van a terhesség vége felé, ugyanis a baba feje gyakorlatilag beszorul a méh fundusába, össze van nyomva oldalirányban, ezért tűnik kisebbenk. Éppen ezért ő más koponyaátmérőket is megmért, ezeken látszott, hogy a feje normál méretű. Így meg is nyugodtam. Még akkor sem lettem ideges, amikor elfolyt magzatvízzel bementünk, és az ügyeletes orvos közölte, hogy attól hogy 4 kilós és faros, még nyugodtan megszülhetem rendes úton (152 cm vagyok), azon aggódjak inkább, hogy kicsi a feje!
Hát tényleg négy kilós lett, természetesen császárral, és marha buci fejjel, csak kicsit laposan. De 2 nap múlva már semmi nem látszott.
Nekem ezekből a történetekből mindig az a tanulság, hogy az embernek terhesen jobb, ha van választott orvosa, sok mindentől megkíméli magát, még ha a rendszer nem is tetszik neki.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.