A terhesség korai jelei és a terhesség maga:) (beszélgetés)
Sziasztok!
Volt már valaki olyan helyzetben, hogy a nőgyógyász miután megnyomkodta a hasát megkérdezte, hogy "Maga nem terhes???? A hasa alapján annak tűnik!" Majd megnyomkodta a melleimet is, és arra is ugyanezt mondta. Ultrahangon viszont semmit nem talált, és aznap reggel negatív lett a tesztem.
Létezik ilyen? Mi okozhatja még?
Sziasztok!
Megerősítést szeretnék kérni. Volt már olyan másnak is hogy a teszt nem lett pozitív a menstruáció elmaradásának első napján?
Tüneteim hol vannak hol nincsenek. Hányinger, mellfeszülés, de az inkább csak este-éjjel, alhasi görcsölgetés.
Előre is köszönöm a válaszokat
Jah azt nem írtam hogy 6 napja késik, így holnap tesztelem a következőt, de sajnos tünetek nélkül már máskor is késett.
Lányok!
Küldök Nektek egy számot, én nagyon szeretem, remélem tetszeni fog!:)
Hallgassátok szeretettel!
Ui: Tudom, hogy ez nem zenei fórum, de remélem, ez mindenkit megnyugtat és feltölt majd!!:)
az jó:))))még jo hogy nem lett nagyobb baj:))
hát igen lemaradtál.
Színházban dolgozom, és próba volt...:( Nagyon megijedtem, de a doki azt mondja, az ultrahang alapján minden OK a babával, várni kell, amíg a bevérzés a méhem alján felszívódik.
Gondolom, hogy sok minden történt itt, de most már mindig naprakész leszek, mert rá fogok érni hoxázni!!:)
Szia!
Hogy történt,hogy hasba vágtak?
Sokmindenről lemaradtál. :-)
Sziasztok Lányok!
Már nagyon rég voltam fent, problémák voltak a számítógéppel is hetekig, és nekem is voltak gondjaim. 11 hetes kismami vagyok, de egy hete erősen hasba vágtak, és bevéreztem. A baba rendben, de veszélyeztetett terhessé minősítettek, így már nem dolgozhatok. Elég sokat kell feküdnöm. De szerencsére nagy gond nincs, és én is és a Babám is jól vagyunk.
Mizu Veletek? Próbálok visszaolvasni,de sok mindent nem igazán értek. Olvasgatok tovább!!:)
elteszem magam holnapra.
Jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Méhen kívüli terhesség korai jelei
- Korai terhesség alatt jelentkező magasnyomás