A renitens - új krimivígjáték (beszélgetős fórum)
8. michelle.r (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 24. 13:14
Igen, közben már ki is derült, valamelyik epizód elején ki is írták, hogy melyik sorozatból merítettek.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Michelle.r)
márc. 22. 15:00
Candice-t imadom, valoban cuki, Antoine Dumas is😉, de nem az a sorozat az otletado.
6. michelle.r (válaszként erre: 4. - 55Judit)
márc. 22. 14:32
Cuki a sorozat, a főszereplő pedig szerintem azért néz ki úgy, ahogy mert érzésem szerint a Candice Renoir sorozat ihlette. Csak az kicsit elegánsabb. De a karakter abszolút annak a másolata, azt kivéve, hogy ő maga a rendőrkapitány.
5. 55Judit (válaszként erre: 4. - 55Judit)
márc. 4. 07:27
jav: "vizsgálatba bevont emberek 20%-ának volt 140-es."
4. 55Judit (válaszként erre: 3. - Pötibaba)
márc. 4. 07:26
Vedd alapul, hogy mesét nézel.
160-as IQ-ja nem tudom hány embernek lehet a valóságban, azt tudom hogy vizsgálatba bevont emberek 20%-ának volt 14-es.
Az érték megállapításánál a ruházatot nem nézik, sőt az okosságot is kis mértékben. 95%-ban a problémamegoldó képességre van kiélezve. A történet hősének - ne feledkezzünk meg róla hogy mese az egész - viszont a problémamagoldó képessége kimagasló még azokhoz az emberekhez képest is, akik évekig tanultak nyomónak.
Elmondta hogy miért takarítónőként dolgozik. Innen nem rúgták még ki 2 hónap után, ezt neki értékelnie kell mert 3 gyereket nevel egyedül.
Nem olyan rossz ez, mint mese, elmegy. Ha lenne jobb műsor ingyenes csatornán, azt nézném.
3. pötibaba
márc. 4. 07:14
Egy dolog zavart benne. A főszereplő 160-as IQ-val rendelkezik, de úgy öltözik, mint aki a c.soron él a 90-as években, párducmintás leggings meg rózsaszín hajgumi. Ezt el kéne engedni, mert bántja az ember szemét. Nem is illik a karakteréhez se. Oké, hogy lázadó zseni, de szerintem egyetlen egy ilyen nő se süllyedne ilyen öltözködésig. Hacsak nem az adományos konténerek végső madarékára szorul az időutazása során...
2. pötibaba
márc. 4. 07:10
Tegnap megnéztem. Nekem tetszett. Eleve szeretem a rendőrös sorozatokat, meg szeretem a magyar sorikat is. Ez meg a kettő egyben. Persze voltak benne nagyon gyenge színészi(?) teljesítmények is, de alapvetően jó volt a hangulata. A főszereplők szerintem rendben vannak.
márc. 1. 13:29
Mi a véleményed?