A "pocakot" hogyan tudom eltüntetni? (beszélgetős fórum)
Azt bizony nem tudom. Nem volt császárom, de más nőgyógyászati, hasi műtétem igen.
Biztosan a műtét utáni hegesedés is számít.
Köszönöm a válaszokat.
Zabpelyhet és hasonlókat eszek amúgy is hogy fogyak, de ezt a maszírozást kipróbálom.
Bár aztán lehet hogy az igy is ugy is megmarad, nem tudom mennyire befolyásolhatja egy 2eves császár hogy lemenjen a pocak?
Sajnos, ha valaki általánosságban szorulásos, azt nem fogja egy adag zabpehely megoldani, sõt sok sem, bár valamennyit esetleg enyhíthet. Végül is a rost hasznos.
Állítólag az sem haszontalan, ha.sok vizet iszik az ember, ha lapos hasat akar.
Én voltam 58 kg ( ez az àlom súlyom, újra ennyi szetetnék lenni) 174cm-hez, de pocakom akkor is volt :(
(Mondjuk ém világ életembem székrekedéses voltam, nálam az is rá tehetett egy lapáttal.)
Nem fogyaszt, hanem a bőrt nem nyújtja meg a masszázs. Persze lehet masszázsolaj is, bánom is én.
Fogyni nem ezzel kell, de a kérdező azt írta, már nem akar fogyni. A masszázs valamennyire visszaadja a bőr rugalmasságát, ha a pocaknál kinyúlt kicsit. És a zsírpárnát is megmozgatja, aztán hogy ez használ-e vagy sem, hát pontosan nem tudom. Nekem anno elég tűrhetően eltűnt a pocakom. Nyilván nem vagyok bikinimodell, de az nem is volt cél.
Nagyon nehéz, a hasi zsír makacs, de lehet jól masszírozni is fürdés közben és után, testápolóval, shea-vajjal vagy akár kókuszzsírral.
Jól átdörgölni a zsírréteget, hogy kimozduljon.
Vannak masszázs-technikák a neten bőven.
Kardióval vagyis zsírégetéssel plussz rendszeres hasizomerősítő tornával és az étkezés változtatásával.
Amúgy vannak hasra hízós típusok.
Sajnos én is az vagyok.Ezért csak kis súllyal tud lapos lenni a hasam ehhez pedig túl vékony kb mindenem de a hasam legalabb lapos..
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom a Facebook chat résznél eltüntetni a telefont a nevem mellől?
- Hagymát ettem reggelire, hogyan tudom a számból eltüntetni a szagát?
- Mimikai mély ránc két szemöldök között. Hogyan tudom eltüntetni?
- Hogyan tudom eltüntetni ismerőseim elől a Facebookon, hogy merre jártam?
- Vettem egy organza függönyt, de nem tudom eltűntetni a gyűrődéseket belőle. Tudja valaki hogyan kell?
- Iwiwen hogyan tudom eltüntetni az e-mail címemet?