A pasim a végletek embere! (beszélgetés)
Mi jött le elsőnek ebből?Hogy csak kihasznál.Nem tudom mióta van így,de lehet őt kielégíti ennyi?
Normális kapcsolatra vágysz,mondd meg neki őszintén.Gondolkozzon el rajta.
A nárcisztikusok is így viselkednek mint ő,tárgyként használják a másikat,szerelembombázzák,megkapják amit akarnak és továbbmennek.Ha rá illik a dolog és megsértődik,amiatt amit mondasz tudd hogy sérült emberrel van dolgod és ha mindennap vele lennél megismernéd az igazi énjét...de ez csak az én véleményem.Sok sikert a továbbiakban!Örülnék ha megírnád hogyan alakult priviben.
Már nem vagyok nős, így nem tudom.
minden kapcsolatnak vannak szabályai, mint egy társasjátéknak.
Kívülről, harmadikként nehéz ebben állást foglalni.
Saját magával foglalkozó típus,ha pedig érzi a vesztét elhalmoz téged kis ajándékokkal.
Nagyon túl sok időd ne áldozz rá ha ténylegesen nem változik.
Szereted,de sok szenvedést okoz neked ahogy írod..Ha ez a szenvedés csak picit is fokozódik,jobb ha ki lépsz belőle.Bánni fogod később ha nem.A "szeretem" majd elmúllik és lesz más.(Mindig van más.)
Az a baj hogy sajnos simán lehet nárcisztikus ember. Olvass utána. Ha rá ismersz menekülj, amíg tudsz.
Próbálj meg vele beszélni, de ha nem vevő rá és nem akar változtatni ne kínozd magad tovább. Az a baj ha egy nárcisz minél tovább vagy vele annál jobban elnyom és elveszíted a személyiséged, önbizalmad és még nehezebb lesz tőle megszabadulni.
Félő, hogy attól nem fog megjavulni, hanem még ügyesebben taktikázik.
Megfelelő kapcsolatban boldog vagy, szenvedésnek nincs helye.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Filmeket melyek VÉGLETEKIG funkcionalista/minimalista enteriőrökben játszódnak ismertek? Részben, vagy egészben rendkívül minimalista terek!
- Ismered-e a Végletek zenekart?