A párom húga kacérkodik velem, és többször is "véletlenül"... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Jó esetben más az ízlésük.
Nekem pl. sosem jött be a húgom egyik pasija sem, és fordítva is így volt.
És ugye ott van még az emberben az is, hogy a tesóm pasija tabu!
Én, nem csak a húgom pasijával vagyok így, hanem az összes nőrokonom pasijával.
Ráadásul, mivel ismerem a nőrokonaimat, tudom, hogy melyik féltékeny típus, ott még jobban figyelek a félreérthető dolgokra. Tehát, az ilyenek férjét, sosem hívom fel telefonon, nehogy az legyen, hogy azért beszélgetek vele, mert akarok valamit én vagy a férj.
Ha tőle kell bármit, akkor vagy a férjemmel hívatom fel, vagy felhívom a rokonomat, hogy kérdezze meg.
Én a kacérkodónak szólnék.
Történ velem is hasonló. Az unokatesóm férje, bepróbálkozott. Senki nem tud róla, csak mi. Szóltam neki, hogy vegyen vissza.
A lányok a lányok a lányok angyalok,
A férfiakkal csak komédiáznak.
Azért írtam, hogy "majdnem". Meg azt is írtam, hogy minden pasi egy disznó. Vagy farkas...
Vagy ahogy egy szólás mondja: adják fogadd el, ütnek szaladj el. :)
"És ez majdnem független a pasitól."
Ha el tudja csavarni a pasi fejét, akkor nem független az.
Sajnos, nincs fájdalommentes megoldás. Ha egy nő akar valamit, akkor az esetek többségében meg is tudja szerezni. És ez majdnem független a pasitól.
Volt erre példa itt a Hoxán. Egy kellemes kapcsolatba jött egy új nő, fel is borított mindent.
Ha ez egy "próba", ahogy írtam, akkor a két testvér játékának a közepén áll.
Az is lehet, hogy a testvérek eleve rivalizálnak egymással más területeken is nem csak a párkapcsolatban.
Ha a egyiknek nem jön össze, ne legyen a másiknak sem.
Én a párodnak szólnék a helyedben, hogy figyu ez a szitu.
Ha a huginak szólsz lehet besértődik és úgy adja elő a sztorit a nővérének, hogy te nyomultál rá.
Persze ha a párodnak szólsz sincs kizárva ez, de úgy kevésbé hihető.
És akkor majd helyreteszi és utána majd árgus szemekkel figyeli őket, hogy nem történik e valami köztük. Ezt hívják féltékenységnek. Nem szabad ilyen érzéseket ébreszteni.
Talán a legjobb, ha FI nem veszi a lapot, hugica csak leszokik a túlzott "érdeklődésről".
A párodnak inkább ne szólj, mert a két testvér között egyből kitör a cicaharc. A hugicának mond, hogy nincsenek ilyen terveid, próbáld kerülni.
Persze, ha nincs olyan komoly a kapcsolatod a nővérkével, akkor tedd talonba ezt a lehetőséget. Sosem lehet tudni...
Meg az is lehet, hogy édes hármast akarnak...
Szólj a párodnak, hogy tegye helyre a hugát!
Lehet, hogy ez egy "próba".
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- Kislányom véletlenül leöntötte magát forró levessel.Mit tegyek rá neki?
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Miért néznek valakire "ferde szemmel", ha véletlenül nem 1-2.-szer, ha nem többször is férjhez megy, vagy megnősül?