A Pandastart néven futó pénzkereseti lehetőségről hallott már valaki? (beszélgetés)
Aki kitalálta ezt az egészet, azt ígérte, hogy reklámbevétele 60%-át szétosztja a tagok(kattintgatók ) között. De rengetegen regisztráltak, ami neki jó is volt, hiszen így sok érdeklődőt ígérhetett annak, aki reklámot helyez el az ő honlapján. A befolyó összegnek viszont több tízmillió forintnak kellett volna lennie ahhoz, hogy akárcsak 20 ezer forintot is kapjon egy szorgalmasan kattintgató.
Kevés pénz elosztva sok ember között egyenlő a nagy nullával. Arról nem beszélve, hogy aki ezért törvényesen pénzt akart volna kapni, számlaképesnek kellett volna lennie.
De az egész kitalált ötlet nem rossz, CS. Cs. megérdemli azt a kis pénzt, mert mindennek a megszervezése, és főleg kitalálása, nem kis idejébe és energiájába kerülhetett.
Aha, arra...
PageRank, ami a látogatottságot illetve az értékét méri egy weblapnak, többet jelez az én semmi weblapomnál mint a Pandánál
Pandánál nulla
Én tag vagyok.
Most gyermekjótékonyságra fordították az elsö kétheti bevételt. Ez ne hülyeség legyen már.
Sajnálom. Igy látod...:((
ez megy mindenütt...
Hülyeség.
További ajánlott fórumok:
- Vendéglátásban dolgozók fóruma - avagy milyenek manapság a lehetőségek, pénzkereset, elhelyezkedés, stb.:)
- Hallotatok már a következő pénzkereseti lehetőségről?
- Kicsi baba mellett, milyen pénzkereseti lehetőséget tudtok ajánlani?
- Milyen pénzkereseti lehetőséget ajánlanátok?
- Csatlakozott valaki az "Adunk a véleményére" pénzkereseti lehetőséghez?
- Online pénzkereseti lehetőség tapasztalatok