A Mozaik kiadó következő könyveit keresném. Tudja valaki, hol kaphatóak? (tudásbázis)
Köszönöm mindenkinek.
A mozaik honlapján már rég regisztrálva is vagyok, de eddig azt hiszem vak voltam, de most már látom, hogy hogy s mint lehet megrendelni a könyveket :)
Szia!:-)
Minden kiadónak van saját honlapja, ahol bárki beszerezheti a megjelent tankönyveket, ez alól a Mozaik sem kivétel, én kb. 1 éve rendeltem tőlük egy sor anyagot.
Mozaik pont info pont hu a honlap címe, itt mindent megtalálhatsz.
Belinkelem a kérdéses tankönyvek közvetlen elérhetőségét, remélem Hoxa sem ellenkezik majd, de biztos, ami tuti, külön HSZ-ben írom le őket mindjárt....:-)
Próbálkozz a Kódex Könyváruházzal.
1054 Budapest, V.kerület, Honvéd u. 5.
Tel: 428-1010
A következő tankönyveket szeretném megvenni, de egyenlőre sikertelen volt a keresésem. Nem tudja valaki, hogy mely könyvesboltban kaphatóak? Akár online akár rendes könyvesbolt.
Mindegyik első osztályos könyv.
Válaszokat előre is köszönöm.
Mozaik kiadó
Sokszínű matematika
Számolófüzet 1
ISBN 978 963 697 383 4
Mozaik kiadó
Sokszínű matematika
Számvázoló
ISBN 978 963 697 424 4
Mozaik kiadó
Sokszínű anyanyelv
Írásvázoló Eslő osztályosoknak
Kis betűk
ISBN 978 963 697 581 4
Mozaik kiadó
Sokszínű anyanyelv
Írásfüzet Első füzet 1.
ISBN 978 963 697 339 1
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Városok - A város utolsó betűjével kezdd a következőt
- ÚJ: Írj 4 soros verset bármiről - jelöld ki a következő témáját!