Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A klasszikus margarinos gyümölcstortakrém fórum

A klasszikus margarinos gyümölcstortakrém (beszélgetés)


2013. júl. 2. 18:07
Én a még meleg (langyos) pudingba keverem a margarint, szépen elolvad, habverőgéppel adok neki, szép sima szokott lenni. A pudingba főzőm bele a margarinba szánt cukormennyiséget, és így nem is recseg a fogunk alatt.
2013. júl. 2. 18:05
Sziasztok! Én a gyümölcstortába pudingos-túrós krémet teszek,és nagyon finom. A pudingot és a túrót botmixerrel tudom simává keverni. A vajas-pudingosat is így szoktam.
6. e49241a632 (válaszként erre: 5. - A0c1361e44)
2013. júl. 2. 14:35
Köszi. Legközelebb vagy puding, vagy margarin, nem keverem a kettőt. Már a hűtőben figyel a mű, estére kiderül, milyen lett:)
5. a0c1361e44 (válaszként erre: 4. - E49241a632)
2013. júl. 2. 14:32

Én csak pudingot szoktam rátenni és nem keverek bele vajat.


A métereskalácsba viszont puding és bele vaj. Amíg meleg a puding addig kell belekeverni a vajat.

2013. júl. 2. 13:50
Na, lekapartam, raktam rá sima margarint porcukorral kikeverve. Valami ilyesmi volt anyué.
3. e49241a632 (válaszként erre: 2. - E2f062d598)
2013. júl. 2. 13:38
Rosszul írtam, mert nem csomós, hanem darabos. Nem szerette egymást a puding meg a margarin:) Már megabajgattam kézimixerrel, de nem segített rajta.
2013. júl. 2. 13:36
ha tésztaszűrőn átpaszírozod a krémet, akkor nem lesz csomós, kicsit macerás, de működik :)
2013. júl. 2. 13:28

Sziasztok,


most sütöm a gyümölcstortát, a krémje netes repect alapján puding lett, amibe raktam némi margarint. Sajnos már felkentem, de nem vagyok vele megelédegve, csomós lett.

Annak idején anyukám minnta csak porcukorral kikevert margarinnal kente volna meg, de nem vagyok benne biztos. Anyukámé isteni volt.

Meg tudná írni valaki, milyen a margarinos, puding nélküli krém receptje?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook