A Király (beszélgetés)
Köszönöm szépen a linket.
Elolvastam. Legyen neki is könnyű a föld! 😪
Nekem ez valahogy kimaradt.
Egyszerűen nem emlékszem rá.
A facebookon megjelent egy interjú Schell Judittal. Az alatta lévő kommentekben egy személy ezt írta:
,,Az lány aki, a soroztban, aki meghalt. Velem nőt fel, egy háztömben laktunk. Külön tisztelet jár, azért amiért megemlémeztek róla!" ( Nem felejtettem el írni, az ő hozzászólását másoltam ide. )
Persze én nem tudom ebből mennyi igaz, de ezek alapján volt, aki nem tudta feldolgozni ezt a tragédiát.
Biztos voltak, akik véget vetettek önkezükkel az életüknek. A rajongást sokak túlzásba viszik.
Mikor Kun Péter meghalt, ott sem merték az Edda tagjai rögtön bejelenteni a táborban. Vártak egy napot, még többen hazamentek, addig azt kommunikálták, hogy balesetet szenvedett, a koncert elmarad mindenki menjen haza. Én is felültem az első vonatra és vissza sem néztem.
Féltek nehogy többen öngyilkosságot kövessenek el.
Valószínű igen.
A filmben, a Kincső nevű lány a vasuti sinekre fekszik bánatában, Jimmy halála miatt. Nem tudom nem emlékszem, hogy ez valóság tényleg megtörtént vagy kitaláció.
Jó kérdés. Kicsit meg is vagyok sértődve, hogy minket senki nem kérdezett meg. 😏
Pedig én fecskében is találkoztam a Királlyal... 😅 (ő volt fecskében)
Én is sejtettem, hogy nem lehetett egy egyszerű figura, de a filmben bemutatott dolgai minden képzeletemet felülmúlták.
Kollégám testvére mondta az édesanyjának, hogy ne nézze meg a sorozatot, mert akkor többet nem fogja hallgatni a számait.
Van egy kis zenei múltam. :)
Nem kell egyébként laikusnak érteni hozzá.
Azért ez a 4 oktáv is némi jóindulattal volt meg neki.
További ajánlott fórumok:
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Fejedelmek, királyok, hercegek, grófok - a világon bárhol
- István, a király
- Dáriusz király szereti az R betűt. Mit adjunk neki enni vagy inni?
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Ti is mesebeli királykisasszonynak érzitek magatokat titokban?