A gyes-t és a családipótlékot mindig egyszerre, egyösszegben kapjuk? (tudásbázis)
Szia!
Megnéztem a levelet, amit az államkincstártól küldtek. Azt írja: 28.500 Ft a gyes összege, amiből 9,5 % nyugdíjjárulékot vonnak. Viszont az APEH oldalán már 10% a nyugdíjjárulék összegét. :(
Szia
Ezt én is furinak találom de szeritem ö is ennyit kap ez mindenkinek egyforma nem .
Csak azt a 1,5%os nyugdíjjárulékot vonják le belöle nem .
Szia!
Tündi7 12. hozzászólásában más összeg szerepel gyes-ként. Ezt nem értem, mert a gyes összegének mindenkinél ugyan annyinak kéne lennie.
Ehh... nem sok a GYES :( Én még szerencsére GYED-en vagyok, de febr. 6-tól GYES-t fogok kapni.
Nincs valakinek esetleg tapasztalata, hogy ha GYES alatt érkezik a második gyerek, akkor mennyi lesz a GYED?
Szia!
Köszönöm szépen a választ, és a gyes kézhez kapható összegéről is az infót! :)
Szioka
ma én is eggyüt kaptam meg a családit és a gyest egy összegben pedig idáig én is két utalásban kaptam külön a családit és a gyest.a gyes 25795ft egy hónapra.
2 utalást kapsz vagy azonos napon vagy 1nap eltéréssel nem egy szerv utalja a 2dolgot.....
egyébként nem értem mért olyan fontos hogy mikr ér oda minden hónapban 5-16a közö9tt szokott mikor mi hogy esik
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Két férfival egyszerre
- Össze vagyok zavarodva :( lehet egyszerre két férfit szeretni?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Szó, ami ige és főnév egyszerre. _VÁR_om, hogy _ÍR_j egyet