Mi a Google telefonszáma? (tudásbázis)
Nem dolgozol? Nem tanulsz? Valami elfoglaltság esetleg?...mert hogy itt lopod a napot...
És nem, mielőtt visszavágnál, mi nem, mi csak időnként ránézünk de ahogy elnézem te naaaaaaaaaaaagyon ráérsz trollkodni, az megy, a google-val a barátkozás kevésbé :-)
Az ilyen embertől mint te védik a google munkatársait, hogy nehogy egy hozzád hasonló telefonáljon....
Már bocs, de ez már a te feladatod!! HAJRÁ!!!!
Még mindig a GOOGL a barátod!!!!!!👍
Próbálj egyedül boldogulni.
Sok sikert!
Googl a barátod!!!👍 Ha megnézed, a velük kapcsolatos dolgok ott vannak, (az előttem kommentelők is onnan nézték) mégha régebbi cikkek is.
Mivel te vagy a kérdés feltevője, tényleg kicsit visszavehetnél a stílusból, hisz itt mindenki segíteni akar!!🙃
Te őrültebb vagy mint azt sejted .
Ilyen szám nincs is .
😁🤣😂
Szia ! Ezt is olvastam , csak remélni mertem , hogy valaki tudna segíteni .
Köszike !
Talán ha végig olvasnád!
A Google Magyarország címe és telefonszáma
Bár a [link] oldalon található néhány telefonszám, azonban a Google Magyarország elérhetőségeinél csak a postacímet találhatjuk meg (ami az Óbuda Gate irodaház címe), ami a Google Számítástechnikai Szolgáltató Kft. irodájának címével egyezik:
Google Budapest
Árpád Fejedelem útja 26-28.
Budapest, Hungary
1023
A "legközelebbi" Google iroda (ahol magyar munkatársak is dolgoznak), melyhez telefonszám is tartozik, az az Írországi Google, melynek száma: +353 (1) 436 1001. Bár én sosem próbáltam, azért nehezen tudnám elképzelni, hogy egykönnyen élő embert kapcsolnának be, pláne, hogy mindezt magyar nyelven.
További ajánlott fórumok:
- Halott ember telefonszáma:(
- Hogyan kérjem el egy pasi telefonszámát?
- Miért akarják a férfiak megadni a telefonszámukat, ha tetszik nekik valaki, miért nem kérik el a nőét? Ez menne manapság? Miért?
- Megkérdezésem nélkül a boltban, ahol dolgozom a munkáltató kirakta a nevem és a telefonszámomat a bolt ajtajára
- Email címet szeretnék váltani, gmailesre. Mindenképpen kell telefonszámot megadni?
- Valaki folyamatosan hívogat (zaklat) telefonon. Látom a telefonszámot is. Mit tegyek?