A Gőgös Gúnár Gedeon és hasonló könyvek új kiadásaiban vannak változások? Vagy minden kiadás változatlan? (tudásbázis)
Nekünk sem kérték egyik gyereknél sem.
Negyedikbe kértek először kötelezőt és az a Két Lotti volt.
:)
Gondolom majd csak a második félévben.
Egyet értek a 9. hozzászólóval.
Ezeket a könyveket még használják az oktatásban???
Azért szoktunk teljesen ugyanolyan könyvet kérni mindenkitől, mert ha az egész osztály olvas, akkor csak úgy lehet követni, ha mindenki könyvében ugyanaz van.
Én azt hiszem, hogy ezek a könyvek tartalmukban nem változtak. Hiszen, ha valaki megír egy mesét vagy verset, az évek múlva is ugyanaz. A tankönyv feladatait szokták évente javítani, vagy az Ablak-zsiráf címszójegyzékét bővíteni vagy korszerűsíteni.
De tényleg az a biztos, ha a saját könyveidet magaddal viszed a könyvesboltba és összehasonlítod az újakkal.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Akkor az lesz, hogy megpróbálom valahol összehasonlítani a kettőt, vagy beviszem majd a tanítónénikhez megmutatni, hogy jó lesz-e. Ha mégsem, akkor veszek újakat, remélem csak nem az első héten fogják használni.
Jók lesznek.
Nálunk sokan a régi Ablak Zsiráfot használták, és az is jó volt.
Szia!
Mi 2 éve vettünk egy Gőgös Gúnárt a gyerekeknek, pedig még csak most fogja a nagy is az elsőt. :D
Már igen "rongyoska", de a kiadás az a régi szerintem is, nem vettem észre rajta abszolút semmi változást.
Sziasztok!
Most kezdi az elsőt a kisfiam, kell majd nekik a Gőgös Gúnár, Mosó Masa. Megtaláltam azokat a példányokat, amiket még én használtam anno. A gőgös G. 1983-as a Mosó Masa 1985-ös kiadású. Tudja esetleg valaki, hogy tartalomban, felépítésben változtak-e ezek az olvasókönyvek, vagy jók lesznek a fiamnak? Köszönöm, ha tudtok segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Futássak ki mennyit adott le? Mennyit futottatok? Testetek milyen változáson ment át?
- Milyen változások érintenek bennünket?
- Milyen változásokat észleltélt az elmúlt években?
- Tudja valaki, hogy érintik-e a változások a gyes melletti munkavégzést?
- A változások értünk vannak..
- 40 felett ki, milyen változáson esett át?