8500 fős városban lévő turinak, milyen nyitvatartást javasolsz? (beszélgetés)
Mellettünk 14-17-ig van nyitva. Havi egyszer van 100 Ft-s nap, illetve olyankor a kabátok, cipők, táskák olcsóbban. Ez 2 napos mutatvány, olyankor 10-kor nyit és tolongás van nyitás előtt. De pl sztem rossz, hogy csak 17-ig van, mert mire össze szedem a gyereket vagy épp vinni kell valahová, bezár mire oda érnék. Nálunk nincs nyitva hétvégén, mert a tulaj piacozik hétvégén az áruval.
Amíg otthon voltam a gyerekkel, addig délelőtt mentem, most már munka utána. Az idősek is inkább délelőtt mennek. Szóval nehét megfelelő nyitvatartást kitalálni, de sztem 10-17-ig tálen, nyáron 18-ig. Esetleg nyáron meg korábban is nyitni, mert az idősek a melegben, meg a kisbabások nem fognak órákig nézelődni (helyette pl: 12-15-ig bezárni, ez mondjuk akkor jó, ha a saját házadnál van a turi).
Hááááát! Nem tudom. Nekem biztosan olyasmi fordulna meg a fejemben, hogy: mégsem olyan jó az a bolt, az áru, az árak, stb. hiszen máris rövidebbre vette a nyitva tartást.
Inkább nyitás után az embereket, a vevőket kell megkérdezni, és a többség véleményéhez igazítani. Egy ilyen közvélemény-kutatás, vevőhöz való igazodás inkább szimpatikus az emberek szemében.
Sziasztok.
Valami ilyesmit képzelek el én is.
Sok mindentől függ.
De.vagy du.?
Hétvégi nyitvatartás?
Hol van az üzlet(központ vagy sem)?
Sok sikert!
9-17 ig
Kisvárosban sötétedés után a fű sem nő. Emberek meg sehol.
További ajánlott fórumok:
- Szúnyog csípésekre mit javasolsz? Házipraktikák
- Banki nyitvatartás változhat most, van valakinek erről információja?
- Tudja valaki, hogy a győri Intersparban a játékboltban hétköznap milyen nyitvatartási idő van?
- Tudtok-e Óbudán és környékén szombaton nyitvatartó papírboltról?
- 5. éves szülinapi bulira, 10 meghívott gyermekkel, milyen játékokat javasolsz?
- Szombaton munkanap lesz? Az üzletek nyitvatartása hogyan változik?