6hetes tápszeres baba nagyon sokat eszik éjjel is.. (beszélgetés)
Az én 7 hetes lányom is fölébred éjjel enni, bár ő anyatejes de már 6.5 kg.
A fiam tápszeres és anytejes volt. 3 óránként etettem éjjel is keltem és melegítettem a vizet. Szerintem ha megeszi és nem köpi ki akkor lehet tényleg éhes.
Esetleg lehet vízzel próbálni éjszaka. :)
Szia, sztem ne aggódj azon, h sokat eszik, 6 hetesen van egy növekedési ugrás. Az, h miért nyöszög?... Nincs melege, nem fázik? Vagy egyszerűen anya közelsége kell? Nincs több tippem...
Pici vizet nem próbáltál vele itatni ilyenkor?
Szia! Az én fiam is sokat evett, így azt tanácsolta a doki, éjjel próbáljuk visszaaltatni kajcsi nélkül... Esetleg cumizik? Azzal lehetne próbálkozni, ha már úgy is tápszeres, káros hatása nem sok van a cuminak, max majd le kell szoktatni, de addig meg szerintem jó nyugtatónak.
Nem vagyok a híve a cicin/tápszeren való altatásnak, szerintem abból sokkal több kára lesz babának/mamának.
Sziasztok!
Most lesz 7hetes a kisfiam es születesetől kezdve tápszeres,napközben 3óranként eszik 120ml es éjjel is de nem is vagyok benne biztos h éjjel enni kel fel.Elkezd 3óránként nyögni majd sirni ezert megetetem visszaalszik viszont hajnal 6tól folyamatosan nyögdécselve alszik,látszik h szeretne aludni de nem tud es napközben is ilyen nyugtalanul alszik.Szerintem fáj a hasa..de akkor nem kellene orditania?Nem lehet h ez a sok kaja terheli meg?szerintem ejszakai 3órankenti eves sok de a doki szerint csak nöni akar a gyerek.5kg már most és 3030al hoztuk haza.milumil komfortot kap es espumisamot ez mar a 4.tap es nem ertem miert nem laktatja..örülnék ha írnátok tapasztalatokat!köszi
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Bűn 4 hónapos kor előtt (minőségi!) bébiitallal kínálni a gyereket, mert sokat akar enni?(nem szopik, tápszeres)
- A pasik nagyon sokat veszítenek a kezdeti lelkesedésből. Miért?
- Akiknél apa nagyon sokat van munka miatt távol - hogy élitek meg a mindennapokat?
- Ekcémás a kezem, nagyon sokat szenvedek vele...Tudtok ajánlani valamit rá?
- 9 hónapos kisfiam nagyon sokat kel éjszaka és csak teával hajlandó visszaaludni.Szeretném róla leszoktatni.Tudtok tanácsot adni?