6 hónapos kisbabára mit tanácsoltok, mivel védjük erős napsütéstől az érzékeny bőrét? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm a jótanácsokat!
De épp a faktorral kapcsolatban olvastam nemrég egy cikket, hogy az embereket beetetik 20, 30 stb. faktorszámú naptejekkel, napolajokkal, krémekkel, hogy márpedig kenni kell, közben pedig többet ártanak ezek a termékek, mint használnak. Igaz, nem égünk le, de nem is kap a szervezetünk D-vitamint, ami nagyon szükséges, többek között a D-vitamin véd a bőrráktól is. A csontok egészségéhez is szükséges a D-vitamin, babáknak, gyerekeknek a növéshez stb...
Azt hiszem, marad a nyári sapka, kalap, árnyék, és ha nem szükséges, 10-től du. 4-5-ig nem megyünk ki a szabadba.
Tavaly nyáron volt 7-8 hónapos a fiam,én a vichy 50+ -t vettem neki.Idén bioderma gyerek 50+ -t vettem.(nagyon fehér,ekcémára hajlamos babáról van szó,a bioderma elvileg káros anyagoktól mentes,és érzékeny bőrön is tesztelve lett)
Az a lényeg,hogy az összetevői között ne legyen olyan ami nem való a bababőrre,és 50+ -os legyen.
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy 6 hónapos kisbabára mit tanácsoltok, mivel védjük erős napsütéstől az érzékeny bőrét?
További ajánlott fórumok:
- 2 éves kisfiam két napja hány! Mit tanácsoltok?
- Nagyon akaratos a gyermekem, mit tanácsoltok?
- Ti milyen ránctalanító krémet tanácsoltátok egy 30 évesnek, ami tényleg beválna?
- Száraz kézbőrre mit tanácsoltok?
- Az ember tűr és elnéz egy darabig, de ez már normális? Mit tanácsoltok?
- Vashiány esetén mit tanácsoltok