6 egyszerű titok Mr. Igazi megtalálásához (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 6 egyszerű titok Mr. Igazi megtalálásához
8. Audrey82
2015. jún. 11. 20:09
Hozzátennék az eddigiekhez egy gondolatot. Hátha segít valakinek. :)
Sokaktól lehet hallani, hogy azt mondja a párjáról, hogy nem tud élni nélküle. Aztán többször a visszájára fordul a történet. Szerintem:
Azt nézd, hogy ki az, akiről azt tudod mondani, hogy igen, vele tudnék élni. Ebből a szemszögből is lehetne ugyanazt a problémakört vizsgálni. Hisz az éremnek is két oldala van.
7. 7ff07191fd (válaszként erre: 6. - Ec63a7fc29)
2015. jún. 10. 17:58
A valós és egyszerű értékrendek az igazi titkok még ebben a marha nagy kivagyi világban is:)))
Egyébként tetszik amit írtál úgy ahogy van:)
6. ec63a7fc29 (válaszként erre: 4. - 6a21058463)
2008. nov. 2. 18:34
Miért ne létezne?
Létezik, csak már valaki másnak az oldalán van.
5. winny
2008. okt. 31. 20:17
Az igazi?
Már foglalt:)))
4. 6a21058463
2008. aug. 27. 18:48
Mr. Igazi nem létezik!
3. veronitas
2006. okt. 5. 22:33
nekem is tetszett, bár kicsit túl egyszerűnek tűnik, meg tágan értelmezettnek, mindenesetre kinyomtattam, és szombaton viszem, megmutatom a legeslegjobb barátnőmnek is!!!
2. kistehen
2006. okt. 5. 18:35
nekem tetszett amit irtál
talán igy sikerül végre találbni bkit
1. szandál
2006. aug. 30. 13:00
Ha állandóan szingli maradsz vagy ha ugyanazokkal a partnerkapcsolati problémákkal küzdesz újra és újra, akkor itt az ideje, hogy megtudd ki is vagy valójában, mit vársz el egy párkapcsolattól, és hogyan nyithatod meg a lelked, ami segít megtalálni a tartós szerelmet. Kezdjük 6 egyszerű gyakorlattal!
Ugrás a teljes írásra: 6 egyszerű titok Mr. Igazi megtalálásához
Ugrás a teljes írásra: 6 egyszerű titok Mr. Igazi megtalálásához
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Miért fontos, hogy foglalkozzunk a babánkkal, nem egyszerűbb csak hagyni?
- A tökéletes sampon megtalálása