5 éves kisfiú részére mit vennétek karácsonyra? (beszélgetés)
5 éves koráaban vettem a fiamnak sakkot, sikerült is megtanitani sakkozni, ha komolyabba fiatalember jó lenne neki, ha nincs tesó egyedül vagy neten is sakkozhat később.
DE ezenkivül nálunk is a korabeli 90-es évek végi mesefigurák harcosok robotok voltak a slágerek.
Nem fájditom a szived, akkor még volt hó, szte egész télen át.
Qwirkle [kvörkl]
Ki nevet a végén?
Gazdálkodj okosan
Lego van már sok, szereti, de nem túl kreatív.. még. :)
Megnézem azt az undiguszti társast, vicces a neve. Esetleg ha van még jó társasjáték ötleted és megosztod velem, megköszönöm :)
A lego és az autók, vonatok, munkagépek :)
Kimondott mesefigura nincs amiért rajongana, vagy szeretne olyan dolgokat, amin az van.
Esetleg társasjátékot tudnál ajánlani?
Nincs még neki. Memória kártyák és sima kártya van csak.
Én a fiamnak 5 éves korában batmant power rangert superment star wars fiurákat vettem. nagyon örült neki.
Legot nem nagyon dijazta, egyke, és kellett hogy anyukám vagy én játSzuNk vele ( Van apja, de az egéM sz más tipus )
Nnem tudom hogy mik most a divatos harcosok ...
gonolom hogy néz mesefilmet, a kedvenc figuráját CIGuszt vagy sp-bobot én is vettem ovis korában.
Lego, társas (nálunk az undiguszti nagyon tetszene a 4.5 évesnek), autópálya vagy vasút, munkagépek (traktor, markolò, kukásautó és társai, olyan amivel lehet markolni, szállítani). Babilon jellegű építő, szerelhető autók, gyurmázó szett.
Persze nagyban függ attól a gyerkőc épp mire van rákattanva.
LEGO nálunk örökzöld (9 évesek lassan)
Nem örülök az ötletnek, de ez a NERF fegyver is izgatja őket.
Lidlben kapható fa szett (város, sín, út, járművek) szintén nagy kedvenc évek múltán is.
Pl. építőjátékot. Millió féle van. Amiből pl. farmot lehet építeni, tehát vannak benn járművek, állatok és építmény is. Vagy rendőrséget lehet belőle építeni.
Deeeee... fontos, hogy a gyerek TUDJON játszani. Ha már mobiltelefonon és youtube-s mesén szocializálódott kisgyermek, akkor nem tudom, mit lehetne.
Kérdés, hogy mi érdekli a gyermeket? Van-e mesefigura amit szeret?
De egy a korosztályának megfelelő társasjátéknak minden gyermek örül. Nem mellesleg együtt tud játszani a család.
Készségfejlesztő, barkács cucc, amit apuval együtt tud játszani.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan ünnepeljük meg kisfiunk első karácsonyát?
- 11 éves kisfiúnak mit vásároltok karácsonyra?
- Milyen ajándékot lehet venni egy éves kisfiúnak karácsonyra, szülinapra?
- 6 éves kisfiúnak milyen társasjátékot vegyek karácsonyra?
- Milyen karácsonyi ajándékot vennétek egy 22 éves fiúnak?
- Öt éves kisfiúnak mit veszel/vennél karácsonyi ajándékként?