32 hónapos kisfiamnak 4 naponta van széklete, tud valaki ajánlani valamit amitől helyre áll a széklete? (tudásbázis)
Most megnéztem milyen a protexin. Szerintem veszek és megpróbálom. A Lactive-ot próbáltuk annak idején, mert a Normaflore helyett azt ajánlották, de nem ízlett neki, elég rossz az íze, nem volt hajlandó lenyelni. :(
Egy próbát még ez is megér!
Köszönöm!
Ez a lehető legjobb megoldás,ajánlom a fórum indítójának is.
Még egy kanálka búzakorpa sem ártana hozzá.
Tapasztalatból tudom.
Az én kislányom nagyon szereti a barackot, szilvát, de egyszerűen nem segít széklet téren. :(
Pedig az aszalt szilva levet is próbáltam. Én fél óra múlva futottam tőle a wc-re a lányomnak meg meg sem kottyant.
Sütőtök.
Nálunk mindig bevált.És most szezonja is van!
Én egy cég termékét használom, mivel az alapvető probléma általában, hogy nem eszünk elég rostot. Egy dobozban 30 db kis zacskó van, ami italban teljesen feloldódik és ez csak rost. Nem mondom, hogy olcsó, de nekem mindenféle képpen megérte, mert az én kislányomnak van , hogy hetente csak egyszer vagy még annyiszor sincs széklete.
Viszont a gyerekorvos is tud felírni ilyen rostot, legalábbis nekünk írt, csak nem vált be. Nem emlékszem mi a neve, a gyógyszertárban készítik.
Szia!
Pezsgőkúp, laevolac szirup.
Mi voltunk a dokinéninél ezzel és azt mondta hogy nem kell aggódni,mert a picikének a szervezete mindent hasznosít amit meg evett :)Ezálltal nincs salak anyag.
Egy idő után nekünk is rendesen beállt. Igaz az én kisfiam 12 hónapos lesz.
További ajánlott fórumok:
- Miért vannak a 2 éves kisfiamnak bélgázai amitől nem tud aludni?
- 21hónapos kisfiamnak nyálkás a széklete két napja, mitől?
- 17 hónapos kisfiamnak picit véres a széklete, volt már valakinek ilyen?
- 9, 5 hónapos babámnak több napja (1 hete kb ) naponta többször van széklete.Szerintetek mitől lehet?
- Mitől zöld a széklete 5 és fél hónapos kisfiamnak?
- Másfél hónapos kisfiamnak mióta tápszert is kap, nehezebben van széklete, van esetleg valami tipp, bevált módszer?