30 napig ingyenes hirdetés később fizetőssé válik (beszélgetés)
Kedves Fórumozók!
Kérem aki tudja adja meg a honlapcímét annak ahol 30 nap után az ingyenes hirdetés fizetőssé válik.
drakulina
Ahogy utánuk kutakodtam több fórumot találtam. A bíróság már egyszer tisztességtelen hírdetőnek minősítette őket. Na ekkor "költöztek" S-szigetekre új néven, majd szlovákiába új néven. Nem én vagyok az egyedüli, aki nem fizet nekik és ez idáig még senki ellen nem indítottak eljárást. Vajon miért nem? Ha teljesen szabályos, amit csinálnak, akkor miért nem "harcol" a pénzéért? A versenyhivatalba is több panasz érkezett már róluk.
Nagyon remélem, hogy békén hagynak.
10 percbe tellett, mire kiderült, hogy fizetni kell 30 nap után:) És te direkt azt kerested,. Képzeld, ha jóhiszeműen megnyitsz egy oldalt, ahol ingyenes hírdetést ígérnek... nem sorolom, ja és ez kb. a 10. oldal volt, ahová feltettem a hírdetés. Gondolofd, a szerződési feltételeket mindig elolvassák:)
Ja, és aki töröltette a hirdetését 30 nap lejárta előtt, annak sem törölték, de számlázni számláztak:S Ez is tisztességes? És egy cég, aki nem átb@szni akarja az ügyfeleit, nem arra megy rá. hogy ahonlapon majd jól elrejtek egy szöveget, hogy fizetős, stb (10 perc mire megtaláltad te is), hanem tájékoztatja az ügyfelet egy e-mail-ben, hogy figyi, innentől kezdve fizetős, ha nem tölöd (de ha törlöd, akkor is)
Ezeknek a cégeknek általában sok pénzük van és jó ügyvédjük. :(
Szinte mindenki tehetetlen velük szemben, pláne ha gyorsított eljárást kezdeményeznek, viszont akkor a perköltség a vesztest terheli, és mint írtam jók szoktak lenni az ügyvédek akikkel dolgoznak, így necces, hogy te kerülj ki győztesen egy ilyen helyzetből.
A főoldalon legfelül, középen, jól látható helyen ott virít egy mondat: az oldal használata a szabályzat elfogadását jelenti. Alul, szintén a főoldalon, ott a hirdetési szabályzat, mellette elég jól láthatóan a hirdetési árak.
Rámentem az oldalra, 10 perc sem kellett, hogy kiderüljön, csak egy hónapig ingyenes a hirdetés magánszemélyek részére.
Szerintem a saját figyelmetlenséged áldozata vagy. Őszintén szólva nem értem, miért gondoltad, hogy ingyen nyújtanak szolgáltatást? Láthatóan egy hirdetés sincs az oldalon.
Attól, hogy a Seychelles szigeteken van bejelentve, még ne légy biztos benne, hogy nem behajtható a követelés. Azért ők sem teljesen hülyék.
De mielőtt elharapod a torkomat, én drukkolok neked, hogy megúszd ;)
de gondolom azt neki kell bizonyítani, hogy te adtad fel a hirdetést.
és ha nem te voltál, akkor azt nehéz lesz
Igen az. Én írtam egy kedves levelet nekik :
"Tisztelt nem is tudom, most éppen melyik cég nevén futó szélhámos banda!
Haladéktalanuk töröljenek adatbázisukból. Fizetési felszólításuknak nem
fogok eleget tenni, mivel az Önök által hirdetett "ingyenes" hirdetésre
regisztráltam. Tisztességtelen és jogsértő módon rejtett fizetős
szolgáltatást akarnak velem kifizettetni.
A soha viszont hallás és látás reményében"
Szia!!!
Engem is átvágtak.Ing.dep. ugye?
Engem is fenyegettek már bírósággal.Letiltottam az emailjeiket,azóta nem kaptam semmit.
További ajánlott fórumok:
- Óceán Mánia matrica INGYENES csere-bere
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Dzsungelmánia matrica - INGYENES csere-bere
- Ingyenes hirdetési oldalt indítottam a neten egy település lakóinak. Kell ehhez valamilyen engedély?
- Jófogás.hu oldalhoz hasonló ingyenes hirdetési oldalak
- Ausztriában olyan honlapokat keresek, ahol ingyenesen lehet hirdetést feladni, ajánlanátok?