2025. januárra várható babák anyukái - ismerkedjünk (beszélgetés)
Szia!
Ez tök vicces, február 14-re vagyok én is kiírva, kislánnyal, a nagyobbik, szintén 15 éves :)szintén lány.
Szia😊
En február 11-re vagyok kiirva a második gyerkőccel, aki kislány😊
Te hol tartasz a vizsgálatokban?
Sziasztok!
Most találtam a csoportra.
Február 14-re vagyok kiírva a második kisfiammal, a nagy 15éves, úgyhogy minden olyan mint először.
2009-ben regisztráltam a Hoxára, nagyon jó kis közösség gyűlt össze akkor olyan anyukákkal akik akkor szültek, gondoltam most is megpróbálom, mert néha jól tud jönni egy jótanács. 😊
Én szeretem, majd a császár után is amikor már lehet vissza is akarok térni... :)
Engem nagyon kikapcsol, főleg az erdőben.
De majd addig is, amíg nem futhatok a babát is tologathatom vagy hordozgathatom az erdőben.
En futasra sose tudtam ravenni magam, pedig az tenyleg egy tobbretu sport😊
Most a heten sok eselyt nem latok, hogy eltudjam kezdeni, mert hetvegere 2 nagy tortat sutok, utana meg kettesbe leszunk a gyerkoccel es mar nem igen akar aludni delutan, viszont engem sem hagy beken ha edzek, viszont ennyi kihagyas utan nem orulnek ha rajtam ugralna🫣
Nálunk elég ritkán, de még van annyi minden, hogy ez nem is baj...:)
Most majd elkezdek szülésfelkészítő tanfolyamra járni aug. végétől, meg csütörtöktől kismama jógára:)
Akkor 1-1 nap kulonbseggel megyunk, en szeptember 4 es 16😁
Utana pedig oktober 8 es onnsntol 5 hetente😊
Magán volt, mert csak magánban lehetett menni kombinált genetikai szűrésre és mivel 43 éves vagyok nekem mindenképp kellett...
Szeptember 3 a körzeti nődoki és szept 17-én a magán kombinált genetikai és még genetikai tanácsadásra is kell mennem. De nem volt semmi gond, csak az életkor miatt javasolták.
En kombin maganba voltam, ha tehetem azert kerulom a korhazat🙈
Te mikor mesz kovetkezo uh-ra?
En kertem a 18. Genetikai elottre egy plusz idopontot, igy szeptember elejen mehetek😊
Nálunk is lányre tippel a doki, de még nem biztos.
Hát igen, már nagyon várja, de közben tombol a kiskamasz időszak is. :)
Nalunk is masodik baba lesz, elvileg kislany lakik a pocakban😊 kisfiam pedig 2,5 eves❤️
Akkor nalatok a nagylany mar segitseg lesz a teso korul😊
Nektek első baba lesz?
Nekem a második, van egy 14,5 éves lányom, így eléggé különös lesz újrakezdeni a babázást :)
Szia🙂
En februar elejere vagyok kiirva😊