2012.december 21. (beszélgetés)
De, mindig így is teszek! :D
Persze, hisz csak magadra számíthatsz! :)
Nem mondták még nekd, hogy: "Segíts magadon, az Isten is megsegít? " :D
Na megtörtént? Egyedül maradtam? :DDDD
"A maják saját időszámítása szerint 13.0.0.0.0.-kor itt a világvége, ez Magyarországon 2012. december 21., 12:12:12-t jelent."
szerintem holnap világméretű depresszió kezdődik majd az elmaradt világvége miatt.
Ha mégis bekövetkezik, szerintetek lesznek katasztrófa-turisták?
Nálam még minden rendben van. Van áram is! :DDDD
Este megyek bulizni, remélem ha vége lesz, ott ér majd tánc közben. :-)
Állítólag megint elmarad.
[link]
jajjj és még valami,a világvégében az a legrosszabb hogy másnap nemlesz kivel megbeszélni a történteket....hahaha
Képzeljétek mi 21.-én a lányom szülinapját ünnepeljük,reggel 7-kor született, úgy gondoltam előbb torta, ajándék... aztán felőlem jöhet a világvége :))
Tehát pénteken. De vajon hánykor kezdődik? Lesz még időm meginni a reggeli kávémat? :D
Sorry, ezt egy másik topikba szerettem volna beszúrni.
Múltkor láttam egy iszonyú durva hozzászólást, és azt kell mondanom, hogy igaza volt a hozzászólónak, és olyan motiválásra ösztönözheti a topiknyitót, ami talán egyik hsz sem.
Néha a gyakori kérdéseken szoktam lenni, volt már, hogy én is hasonló indulattal írtam már egy olyan embernek aki már vagy 5x tette föl ugyanazt a kérdést, átcsomagolva. Hiába adtunk jó ötleteket, képtelen volt felállni és tenni valamit magáért, hogy legyen nője:))
Olvassátok el Carpediem 27. hozzászólását:)
[link]
Igen, de kik találkoznak folyton vizitorokkal? Lehet, a szesszag vonzza őket? :D
Ó, hát akkor én meg vagyok nyugodva:)
Mitől lehet vajon finomabb azok csontja? Ha jobban belegondolok, eltűnne Magyarország 3/4-e:))
Azt mondanák, hogy inkább a magyar alkoholisták csontjait szeretik inkább csócsálni :)
Mi lehet vajon az ufók terve? És csak a franciákkal lehet valamilyen tervük? Érdekes kérdések ezek, melyek lassan válaszra várnak, mert kevés az időnk...
Lekiabálnék E.T.-nek, hé srácok, találtok lent cseppköveket, azokat elropogtathatjátok:D
Sz*rnak azok a franciákra :D
És még möszijő Sárközy is jelen lesz.
Bár inkább Balrog féle természet feletti lényt bírnék elképzelni a hegy gyomrában.
Ja :D de nekik legalább nem kell bedobni a kaját.
A végén alagutat fúrnak a franciák a hegy gyomrába, mint a chilei bányászoknak, ha nem jönnek elő:)
Persze :) Létrehoztak egy hidat a lakosság agyával, azon átküldik a jelet, hogy jól vannak ülnek az asztalnál, és várják, hogy felrobbanjon a hegy.
Jesszusom...ufók jönnek majd ki a hegyből? Honnan tudják előre? Megbeszélték valakivel egyáltalán? Azért lutrira nem kellene odamenni:D
XD Ez jó. De nem fognak bemenni, mert onnan jönnek ki az ufók :) Aztán az is lehet, hogy egy egész település fogja őket kitépni onnan.
Nem tudom miért szeretnének egy hegyet lezárni, gondolom nem fognak tömegek hegy gyomrába menedéket keresni:)
Vagy ha mégis, akkor valamit marha jól el tudtak hitetni az emberekkel:)
De hogy mentene meg bárkit azűrlény, ha nem tudja kirobbantani a hegyet. Jegyeket is árulhatnának, aZZzobjektumm-ra szerintem, nagy lesz a tumultus meg a tülekedés, ha bepánikolt patkányhad módjára egymást tapossák a népek mikor megremeg a föld.
Egy híradósnak fontos az önuralom, de nem értettem, hogy lehet ezt röhögés nélkül, komoly arckifejezéssel elmondani.
Hmmm...jó sok értelme lenne:)
További ajánlott fórumok: