2011 nyarára elérjük az álom súlyunk!! :) (beszélgetés)
ÉS ELÉRTED?????????????????
Húú itt aztán jó nagy pangás lett! Hogy vagytok???
szia!!!hát nekem is válogatás van rengeteg a fannisat én sem szeretem.én is mindig mást tornázok de most kicsit abbahagytam
Melyik Norbit csinálod? Nekem van 1 válogatás dvd-m, ezen 4 torna van, ezt váltogatom, de a második részt pl abszolút nem csinálom, itt valamilyen Fannival tornázik de utálom mert csak 1-1 testrészre megy rá, én meg azt szeretem amikor mindenemet átmozgatja. így a másik 3 részt csinálom, egyik nap egyiket, másik nap másikat vagy épp hogy van kedvem.
Nálatok van hó???
Nálunk egy szem sem, 1-2 folt ami megmaradt, de az is épphogy fehérlik. igaz itt még 1 cm hó sem esett, csak szállingózott.
szia!!!én is norbizok de ma nem fogok elég lessz a holapátolás.
Norbizok :)) Én szeretem, meg néha izzítom az elliptikus tréneremet, de ahhoz nagyon rá kellv ennem magam :))
Sziasztok.
Húú hát igen régen voltam itt :( de látom igen népes tábor állandó tagjai megmaradtak :)
Még én sem adtam fel :) sőt próbálok még elszántabb lenni, fél évem van, hogy lemenjek 60 közelire.
Mai állás szerint már 6-ossal kezdődök :) igaz, jó sok 9-essel mögötte, de 6.os az eleje :)
Jan 1-től -3 kg és innen-onnan összesen -11cm.
Az én fogyásom célja elsősorban, hogy nyáron ki tudjak menni a kisfiammal a strandra minden frusztráció nélkül :) és fél múlva abbahagyom a gyógyszert, ősszel újra babaprojekt. :)
Köszi :)) Igen, heti 5x próbálkozom, de a 4 általában össze jön mindig, ha nem beteg a csajócám.
Sziasztok Csajok!
én is szeretnék csatlakozni. Nyárra szeretnék én is bomba formában lenni. 173/71 kg vagyok. Szeretnék olyan 60-ra lemenni. Nekem az a gondom, hogy nem vagyok elég kitartó, és hamar feladom. Már sok fajta diétát kipróbáltam, de valahogy mindig feladtam. Nem tudom miért. Hétforol újra belevágtam, hátha most sikerul.
Gratulálok mindenkinek a mínuszokért!!!
Ma a lányom megkérdezte: "Anya! Mikor megyünk úgy, hogy én biciklivel, te meg görkorcsolyával?" A válaszom az volt, hogy akár ma is. Így ma elmentem görkorizni vele. 2 hónap múlva lesz 6 éves. Nagyon jó sport volt vele. Olyan jót beszélgettünk közben. Ő egy kicsit gyors is volt néha. Jót mulattunk. kb 40 perc volt. Jól esett. Én még mentem volna. Régen mikor ő biciklizett én futottam, de most már nem érném utol olyan gyors. Így tavaly beszereztem egy görkorcsolyát!
szia én is szeretnék futni de nem jön velem senki
Sziasztok! No nekem sikerült megint fogynom egy keveset, lementem 100 kg alá, nagyon happy vagyok!!
:)))
sziasztok hogy vagytok ujra vagyok csak uj szolgáltatora váltottam és eddig nem volt netem
Ösztönözzük egymást! Hátha úgy könnyebb. Egyik nap jó idő volt, elhatároztam, hogy megyek futni, estére esni kezdett. :-( Esőben nem mentem, talán ma!!! Ne essen! Ki jön velem futni? gondolatban együtt lehetünk!!
Szia! Na mennyit mutatott a mérleg?
Sziasztok én is csatlakoznék! Bevallom azért regisztráltam, hogy találjak egy jó kis ösztönző csapatot! :) Reggel szépen megmérem magam, úgy 90-re tippelek és nagyon szeretnék lemenni végre - első körben - 79kg-ig.
Bocsi, csak beütött az influenza, így 1 hétig nyomtam az ágyat, nem igazán neteztem. De az étvágytalanságnak köszönhetően megszabadultam 2 kg-tól.
Na de most már visszatérek a rendes kerégvágásba.
bondita:
én is 76 kg-ról indultam és a magasságom 167 cm. Én is odafigyelek az étkezésre, próbálok minél több zöldséget enni, valamint szobabiciklizek. Én is a jó időt várom, hogy mehessek futni. :)
Sziasztok! Haladtok az álomsúly felé? :))) Én jó úton járok, legalábbis eddig.
sziasztok szép jo hétvégét nektek!!!hétfön jövök
Jó reggelt Lányok! Hogy vagytok? Ma drága lánykám 6 óra előtt kelt, hosszú lesz a napom :)
Tegnap már 10 percet trénereztem, ma már rendesen fogok tornázni úgy döntöttem, már csak kicsit érzem hogy beteg voltam :)
szia örülök neki én is jol vagyok.nagyot sétáltam a levegön jol esett.
Én is reménytelen esetnek gondoltam magam, de a sok próbálkozás közül ez nekem a legkönnyebb. Pont azért mert drasztikus és kategórikus. Ez igen-ez nem!
Szia! Nekem ez nagyon nagy életmód váltásnak tűnik, én nem tudnám ezt végig csinálni, le a kalappal előtted!!
Köszönöm, nagyon jól vagyok! És most őszintén mondom, hogy nem csak külsőleg változok! Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, sokkal nyugodtabb, sokkal vidámabb és optimistább. Ami örömet eddig a szénhidrát pillanatnyi mámora okozott, az most nem kívülről, hanem belülről jön. Ezt nem hittem volna el senkinek soha, amíg ki nem próbálom!
értem akkor 3 4 oránként kell enni mondjuk almát vagy valami kis kaját
Szia! Én elég rég óta tornázok ()hol rendszeresen, hol össze vissza), és nagyon nagyon összevissza ettem, most kezdtem pár napja a rendszeres étkezésre térni, mert a mérleg 1 kiló minuszt sem mutatott, (a tornatanárom mondta, hogy a rendszertelen étkezés következménye, hogy a szervezet őrült mód el kezd mindent raktározni, mivel nem tudja, hogy mikor jön a következő étkezés) Ezért van az, hogy alig eszek, mégis hízok. nagyon fontos a rendszeres étkezés. Többször egy kicsit keveset. 3-4 óránként. Ha szervezet ezt megszokja, utána elkezdi üríteni is a készleteit, és beáll az ideális testsúly. Én most ebben bízom. 1 héten kb 1-2 szelet kenyeret eszem. Kristálycukrot nem. Édesítővel teát, ásványvizet. Nem iszok semmilyen üdítőt. (Nagyon sokmindenben benne van az aszpartam nevű édesítő, ami rákkeltő hatású és nagyon káros a szervezetre) Erre kb 2 hete figyeltem fel egy műsor után. Nem nasizom, ha rám jön az ehetnék (sajnos nagyon szeretek enni) gyümölcsöt vagy zöldséget nasizok. cm-ben ment le kb 2 hét alatt 2 cm csípőből. Kényelmesebbek a ruhák.
értem köszike hogy leirtad most már ezt is tudom!!!hogy vagy?
További ajánlott fórumok: