170.000 ft bruttónak, mennyi a nettója? (tudásbázis)
260 ezer bruttónak csak 173 ezer a nettója.
Valahogy kezdem én is azt érezni, hogy nem akarsz dolgozni, vagy csak egy kamu fórumot nyitottál.
na látod,jelentéktelen az egész,
nemakarásnak nyögés a vége,
egyre inkább azt hiszem,annak van igaza,aki azt irta,nem is akarsz dolgozni,
ellébecolsz a temetőben,kicsit kapirgálsz,meg sepregetsz,de dolgozni azt nem akarsz,
Matyera,megkövetlek neked volt igazad,
Lehet, hogy a 4. gyárban pozitív tapasztalataid lennének. Bruttó 170 ezer éppen csak egy elfogadható színvonalú élethez elég, bruttó 300 ezerből talán tovább is lehet lépni. Vagy nincs rá szükséged, mert már van pl. saját lakásod?
Amúgy temetőben levelet sepregetni, szemetet szedni hasznos és egészséges: jó levegőn mozogsz, s a csendben elmélkedhetsz is. :)
akkor neked is elmondom,az hogy valaki 3-műszakban dolgozik egy gyárban,semmivel nem rosszabb,mint falevelet sepregetni,vagy sirt ásni egy temetőben,
a választás tőled függ,melyiket csinálod szivesebben,de egy gyárban dolgozni,mégis csak több gógyi kell,mint falevelet seperni,
ha valaki dolgozni akar,akkor hajrá,akár itt akár ott,ha nem birja az éjszakázást,akkor sepergessen,
Köszönöm a kioktatást,de nem vagyok munkakerülő. Feltételezem hogy te sem mennél el 3 műszakba megszakadni alamizsnáért? Ha nem, akkor az előítéleteket illő lenne befejezni mert semmit nem tudsz rólam, azt sem hogy hány éves vagyok.
Ha pedig akarsz gyárba dolgozni, dolgozzál te. Csak megkérlek arra hogy ne tukmáld másra a gyári munkát. Te dolgozol egyáltalán? Vagy egésznap a hoxán osztod az észt? Ha te egy írásból megtudod állapítani hogy ki milyen ember, akkor változtassál ezen a magatartásodon, mert előbb utobb a fagyi vissza nyal. Azt, hogy nem írok ide állandóan, az annyit takar hogy van életem.
Üdv.
nem szégyelled magad, mért bántod,?
nem is ismered,nem ismered a körülményeit,
könnyű belerugni?
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mennyi a minimálbér nettója?
- 72.300-ft bruttó bérnek mennyi a nettója? (állami intézménynél )
- 180 e ft bruttónak mennyi a nettója?
- Aki számlát ad egy szolgáltatásról, (oktat) hány százalékot adózik az összeg után? MEnnyi a nettója?
- 94000 Ft bruttó fizetésnek mennyi lesz a nettója? (34 éves, egy gyermek van)