16 hetes pocak látszik már? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem 16 hetesen csak annyi látszott, hogy ismeretlen szerint "kicsit túl sokat ettem":)Inkább elhízottnak nézhettem ki, mint terhesnek...pedig nem voltam elhízott:)
De 20 hósan már láthatóan gömbölyödött...
Én most vagyok a 15.hét végén és mindenki azt hiszi hogy a 6.hónapban vagyok...
160cm 64kg,teljesen norm.testalkattal...
Mindenki ezt mondja hogy teljesen egyéni/egyedi hogy ki mikor kezd gömbölyödni
Én 15 hetes vagyok, nem vékony testalkatú, szerintem semmi se látszik. Aki nem tudja, az nem is gondol rá. Aki tudja, az meg látni akarja:-)
Pont tegnap próbáltam fel azt a nadrágom, amit akkor vettem, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, minden gond nélkül feljött, be is gomboltam. Bár lehet, hogy egész nap kényelmetlen lett volna.
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek/Tapasztalatotok...
Szerintetek a 16 hetes pocak már látszik?
Nálatok hogy volt?
Befolyásoló tényező hogy 170 cm, és átlagos testalkatú vagyok, inkább csípő és fenék tájon erősebb.
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Szerintetek ha 16 hetesen nem látszik még a pocim, akkor ez azt jelenti hogy nem lesz annyira nagy a végére, vagy nem függ össze?
- Mik a tapasztalataitok arról, hogy a linea negra a köldök fölött is látszik, amenyiben kisfiú van a pocakban?
- Igaz az, hogy akinek hátraforduló a méhe, annak később látszik a kismama pocakja?
- 18 hetes terhesen édemes 4D-re menni? Látszik már a baba rendesen?
- Kinek a naplójában van felvétel pocakban mozgó babáról?Nem 4d-s, hanem kívülről látszik a pocak, ahogy mozog..:)