13 napos diéta: Mit mivel lehet helyettesíteni? (tudásbázis)
Én ebben már szakértő vagyok. ^^
A marhát lehet csirkével, a kávét lehet teával, a főtt tojást lehet rántottával, kolbász meg miegymás nélkül... kis olajra odanyomod az összekevert tojásokat, kicsit "izéled" kevergeted és úgy. :)
Hi!!!
Én ma vagyok harmad napos, a kávét nagyon nem bírom. A Marha húst megint nem bírom egyébként minden jól megy.
Vannak idők mikor szédülök egy kicsit, kibírom.
Ja és 83,5 voltam mikor kezdtem most kb.80 kg kevesebb mint, három nap alatt:D:D:DNagyon jáóó
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hol találom meg a diétát?
Én épp a 11.napnál tartok! Eredmény: - 5 kg!!!!!
Elég durva volt az elején,de megszoktam! És nagyon jó érzés, hogy a sok sikertelen diéta után ez tényleg használ. Azt hiszem a mostani 62 kgmból még 5-6kg, vagyis még 13 nap és OK!!!
Érdekes, utánna néztem, és kétféle 13 napos van. Amit anno én csináltam, abban lehetett a husi mellé egy csöpp salit is enni és azt lehetett csak pici olajjal és citrommal ízesíteni.
De találtam olyat is a neten, amiben este csak husi van olajjal és citrommal. Ezek szerint ebből is van már többféle...
Sok sikert hozzá amúgy, és kitartás!
De látom, Te ügye csajszi vagy! :-)
én sajna feladtam a 3. nap tuán...lehet kicsit tulzásba vittem rengeteg csalánteát ittam (ami által nyomelemek és vitaminok mégjobban kiürültek a szerevzetemből) és mindennap bicikliztem 1 órát plusz félóra futás + félóra lépcsőzés...
nem is az volt a gond hogy éhes lettem volna mert nem vágytam ételre teljesen jol birtam de a testem ellenkezett ! egész éjszaka nembirtam elaludni ugy szédültem,még reggel sem birtam felkelni az ágyból anélkül h el ne estem volna gyorsan benyomtam egy kis pirítóst meg ettem pár gyümölcsöt h elmuljon . szóval nekem ennyi volt ! Rájöttem hogy elhamarkodtam ezt a drasztikus diétát és hogy mult nyáron úgy fogytam egy honap alatt 7 kilót hogy kicsit figyeltem oda mit eszem viszont eljártam aerobikra hetente 3x !
de jó votl ez a 3 nap arra hoyg leszokjak az édességről...legalábbis egyáltalán nem gondolok rá holott volt hogy naponta 2-3 csokit is megettem :(
Sziasztok! Van vki, aki most csinálja a 13 napost?Én a második napon vagyok túl, és jó lenne megosztani az örömöket :-)
Minorka
Hello mindenkinek, én hétfőn kezdtem el a 13 napot, ma a harmadik nap után úgy érzem, meg tudom majd csinálni..szerintem egyáltalán nem olyan durva.
Sokat iszom naponta, két ásványvíz, 1,5l es, plusz még ami napközben becsúszik (persze ásványvíz)úgyhogy így kibirom
első két nap baromi sokat mentem a wcre, ma már nem annyit.
Kíváncsi vagyok az eredményre, eddig mindent szigorúan betartottam.:)
Helga
üdv!
én már a 7. napnál járok, szóval a felén már túl vagyok :) ez volt az eddigi legnehezebb nap (üres tea, ebéd: távolbanézés...)
ahogy a diéta is írja: ha megéhezünk igyunk vizet...könnyű azt mondani... napi egy 1,5 literes ásványvíz fogy el nálam naponta... állítólag a plusz kilóktól szabadulunk meg ezalatt a 13 nap alatt (megváltozik az anyagcsere)..
ha már nagyon nem birom az illatokat szagolni, vagy látni h a család milyen finomakat eszik, akkor elvonulok és lefexem :)
amúgy én 64 kg-ról indultam és ma, a 7. napon 62 voltam reggel. a cél minimum 57 kg..
már majdnem feladtam, amikor rájöttem h ez lenne a legnagyobb baromság amit tehetek, ha már eddig "szenvedtem".
meg a barátaim is mondták, hogy "hang vagy, úgysem tudod betartani" - de csak azértis megmutatom nekik!! :)
szeptember 6-a az utolsó nap, vagyis 7-én már jöhetnek a finomságok :D
megbeszéltük egyik barátommal, hogy egy hatalmas pizza mellett megünnepeljük h sikerült végigcsinálni :D
sok siker mindenkinek :)
Hali!
Jómagam a 13 napos diéta második napjánál tart és elég nehezen megy. Nem szeretném feladni, de olyan messze van még a 13. nap. Igazság szerint tapasztalatok érdekelnének. Ha van valaki, aki kipróbálta már vagy épp most csinálja, írjon legyen kedves. Például, hogy hány kilóról indult, mennyit sikerült leadni, van-e valami jó tanácsa, amivel könnyebb lehet a diéta. Kérem szépen! Köszike!!!!
További ajánlott fórumok:
- Kürtőskalács sütőhengerét mivel lehet helyettesíteni?
- A kenyérről/tésztáról leszokni, olcsón... Hogyan? Mivel helyettesítsek?
- 90 napos diéta alatt mivel lehet enni a tésztát szénhidrát-napon?
- Cukorbeteg, mivel helyettesítse a tejet, tojást és glutén tartalmú lisztet mentes diéta esetén?
- Mit és mivel lehetne helyettesíteni ebben a diétában?
- Holnap, mivel augusztus 1-je, kéthónapos diétába kezdek. Ki csatlakozik? Csak aki komolyan gondolja, az írjon!