Zöldborsós apró pecsenye recept
A Zöldborsós apró pecsenye hozzávalói:60 dkg sertéslapocka
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 üveg zőldborsó
olaj
só
bors

A Zöldborsós apró pecsenye elkészítési módja:
A lapockát felszeleteljük ,kissé klopfoljuk, majd csíkokra vágjuk. Wokban kevés olajat hevítünk,és az apróra vágott hagymát a kipréselt fokhagymát megdinszteljük. Rádobjuk a csíkokra vágott húst,sózzuk ,borsozzuk,gyakori kevergetés mellett rövid lében puhára pároljuk.(Ha szükséges kevés vizet öntünk rá időnként) A zöldborsót leszűrjük és a kész hússal lazán összekeverjük.
Körete:tojásos rizs
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2020. máj. 23. 17:34
A zöldborsós apró pecsenye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.