Zavaró, ha a partnernek sok védekezés nélküli alkalmi kapcsolata volt? Hogyan lehetne ezen felülkerekedni? (beszélgetős fórum)
Lehet hipochonder vagyok, de én már küldtem el pasit AIDS szűrésre, összesen kettőt, egyikkel én is mentem. A pasik a nagyobb élvezet reményében hajlandóak erre a szívességre :) Amelyik meg nem, az az a fajta aki ha teherbe ejt, akkor is lazán lekócol.
Az AIDS szűrésen nagyon kedvesek voltak, doktor külön hangsúlyozta, hogy térítsem barátaim is, ha csak a gyanú is fennáll, akkor jöjjenek el! Anoním, és ingyenes!
Ez nem pusztán zavaró,hanem veszélyes.
Manapság már tudjuk melyik vírus okozza a méhnyakrákot,és azt is,hogy nemi úton terjed.
Minél több partnere volt valakinek,annál nagyobb az esély rá,hogy hordozza akár ezt,akár másfajta nemi úton terjedő betegséget.
Ettől a vírustól félek a legjobban, mert ez a leggyakoribb. A HPV önteszt kérdései közt találtam:
"5.5.Partnere korábbi szexuális partnereinek száma?
a. 0-2
b. 3-5
c. 6-20
d. 20 felett"
Ennyit arról, hogy a múlttal nem kell foglalkozni!
Élete során
Zavaró-e?
Te kockáztatsz! Neki már mindegy mert vagy elkapott valamit vagy nem...
Ha csak szexelni akarsz a fiúval akkor használj gumit! Ha akarja, úgyis bele fog menni :))) Ha meg nem akarja akkor takargat valami!
Ha viszont tartós kapcsolatot akartok akkor ez semmiképp nem lehet probléma neki hisz a bizalom a tartós kapcsolat alapja! És a bizalom nem azt jelenti hogy bízol benne hogy a másik nem ad át valami veszélyes betegséget hanem hogy megvéditek a másikat egy lehetséges veszélytől, a nemi betegségtől!
Vagy kidob és "könnyebb prédát" keres, aki nem foglalkozik ilyesmivel. Nem fogok sírni utána, hiszen ékes bizonyítéka a komolytalanságának.
De szerintem nem csak ebben a helyzetben okos dolog a szűrés. Ha komoly kapcsolatok lettek volna, akkor is indokoltnak tartanám hiszen ott sincs garancia semmire, főleg ha volt abból is legalább 20. A mai világban már semmire nincs garancia. :(
Az ószövetség egy dolog! A tudomány meg egy másik!!
És a tudomány szerint a körülmetélés sok nemi betegség ellen véd vagy csökkenti annak kockázatát! Többek között a HIV vírusét is!
Szerintem még nem természetes, hogy a partnerek megcsináltassák ezeket a vizsgálatokat.
Viszont nem hülyeség a jelen szituációban (a fórum témára értem) kérni a pasitól a vizsgálatokat. Baromira nem mindegy, hogy mit kapsz el.
Ha meg nem akarja, akkor úgy járt, addig meg marad a gumi, és kiderül azt meddig bírja, lehet, hogy hamar elmegy szűrésre, mint, h gumit használjon..
"
ha valami nem tetszik lelép, nem számit, hogy a másik érző lény és fáj neki."
ok nélkül nincs okozat.
A többihez: Ilyenné vált a világ. Ez van.Sajnos. Ezért kell íszonyatosan meggondolni, ha belemegy az ember egy kapcsolatba.És inkább vállalni önmagát, vizsgálatot kérni stb.
Sajna a HPV-nél a gumi már nem számít.És: a felnőtt szexuáliséletet élő lakosság 3/4-e már fertőzött.
Ezekkel senkinek nem szabad játszani-szerintem.
Ha a gyerekek fejét ilyen szinten tömik úton-útfélen a szexszel, akkor ez a dolog természetessé válik. Mármint tesztet kérni a másiktól...
Valószínűleg én vagyok a maradi, mert "leragadtam" a párkapcsolatomban. Azelőtt meg nem volt kérdés, hogy mivel védekezzek, ha alkalmi, vagy más partnerrel fekszem le. Gumi volt, ha nem akarta az illető, akkor csak nézhetett a szemével, azt' kész. :P
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Alkalmi kapcsolat védekezés nélkül...
- Mi az igazság Yadine tbl-val kapcsolatban? Meddig kell kiegészítő védekezés? Minden oldalt mást és mást ír.