irodai munka nagykanizsán a vásásrcsarnok emeletén. tiszta csendes. munkaidő fél9-16ó.ig hétvége szabad. te is kanizsai vagy?m osogattam bocs h csak most irok
én is csak nézek ki a fejemből holnap megy vissza a párom hollandiába dolgozni. nem látjuk 6 hétig ami szar érzés. azért a k.va pénzért mit meg nem tesz az ember! de a 3 gyerköcöt fel kell nevelni valahogyan. jövő héten már én is melózok találtam munkahelyet csak ember kéne még oda is nem csatlakozol?
gurul gurul!és már dolgozok! keres még a cég 1 emebert korrekt feltételekkel irodai melóra itt kanizsán ha valakit érdekel irjon! munkaidő fél9-16 óráig hétvége szabad
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.