X-Faktor vélemények (beszélgetés)
Nagy nullák mind
Bocs
Szerintem Alee egyértelműen az X Faktor felfedezettje, a legnagyobb karaktere a shownak, egyedi stílussal. Nekem személy szerint ő a kedvencem. Ugyanakkor szerintem nem ő fogja megnyerni, hanem a 2 lány közül valaki. Külön kategóriában viszont nálam egyértelműen Alee lenne az aranyérmes.
Marci énektudása azért szerintem messze van a 2 lányétól. Nincs bajom Marcival, de a 2 lány köröket ver rá énekhangban azért, magas hangokat nem tudja kiénekelni. Viszont előtte is nyitva van a zene világa, egy rock együttes, vagy egy fiúbanda frontembere simán lehetne, jó megjelenése meg van hozzá.
Kamilla, vagy Paulina? Másfajta énekhangjuk van. Paulinának érdekes, fűszeres hangja van, technikailag verhetetlen a hajlításaival, Kamilla pedig erőből énekel, teli tüdőből. Attól függ mit nézünk. Ha technikai énektudás, akkor Paulina a befutó, ha az erőéneklést nézzük, akkor Kamilla a nyerő.
Hát az valami szörnyű volt... vagyis nem, inkább nevetséges. Ráadásul nem tudtam megállapítani, hogy elöl a haja rajzolva van, vagy a sajátját kunkorították oda.
De a hajasbaba jelzővel Puskás Petire céloztam, ő is remekül nézett ki :D :D
Vannak emberek, akiknek annyira nincs önbizalmuk, hogy egyrészt a felelősség nyomja őket agyon, másrészt éppen ezért a rajongók felől áradó nyomás, és ha ehhez még 1-2 helyről rosszindulatú kritika is érkezik, nehéz ezeket a dolgokat kezelni, elviselni, úgy élni a minden napokat, hogy figyelembe sem vesszük. Sok ember összeomlik ilyen nyomás alatt.
Sajnálom én is, de talán egy kisebb nyilvánosság előtt zajló hasonló versengés segítene megtanulni, hogyan is kezelje ezeket a dolgokat.
Totál egyetértek! Még a Ruzsa Magdihoz való hasonlítással is.
Csak még egyelőre azzal is egyetértek, amit Gáspár Laci mond neki, hogy "nem igazán érződik rajta" az elhivatottság. Nincs tudatában annak, hogy micsoda kincs van a torkában. Egyelőre mint egy csitri, leginkább a legvégét csak elröhögi... sok mindent kell még neki megtanulni. Bízom benne, hogy ott lesz a legjobbak között.
Akkor felteszem a kérdést: mi, magyarok mit profitálunk a nyerő páros győzelméből?
Csak azért kérdezem, mert nagyon úgy érzem, te egyértelműen őket pártolod, a másik szereplő szereplési jogosultságát pedig megkérdőjelezed.
Nem. Nem járt rosszul.
Bocs, de ilyen alapon ugyanezt kérdezhetném a nyerő párosról is. Ők mit keresnek Magyarországon? Ők határon túliak.
Nem szurkoltam senkinek, csak mondom.
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)