Wokban sült szódás kenyér recept
50 perc
A Wokban sült szódás kenyér hozzávalói:
kb. 1 kg-os kenyérhez:
50 dkg BL55 búzaliszt (de lehet részben teljes kiőrlésűt is hozzáadni)
2 púpozott tk. szódabikarbóna
2 csapott tk. só
4 dl kefir (vagy natúr joghurt)
A Wokban sült szódás kenyér elkészítési módja:
Az összetevőkből pár perc alatt tésztát gyúrtam kézzel. Majd egy kerámiabevonatos wokban (de lehet egy nagyobb teflon bevonatos serpenyő is) oldalanként 20-20 perc alatt alacsony hőfokon fedő alatt megsütöttem a kenyeret. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2022. jún. 13. 08:54
A wokban sült szódás kenyér elkészítési módja és hozzávalói.