Western Union (beszélgetés)
igen, nálunk a pályaudvaron van a WU, de magyarországon tudtommal a postákon, de nem mindegyiken?
ezt majd talán olyannak kéne megmondani, aki szokott ide kapni pénzt.. használtad már a keresőt ott jobbra fent, mert tutira emlékszem, hogy volt már western unionos topik...
szóval én csak akkor használok wu-t, ha nagyon sürgős a dolog, mert rámegy 20-25 frankom
de akkor viszont tényleg azonnal mehet is az illető a pénzért abban a minutában, hogy megkaptam a számot (amit sms-ben szoktam megírni).
nálunk lehet maestro, visa kártyákkal is, de magyarországon sajna nemtom...
a pénz igazából nem "érkezik meg" tehát nem elküldik hanem egyszerűen lekönyvelik, tehát rögtön felvehető.
a múltkor valami olyat olvastam, hogy lehet nem "rögtöni" küldéssel is küldeni, és akkor nem annyira drága, de akkor szerintem ennyi erővel a banki átutalás már olcsóbb, és az is 2-3 nap.
én szoktam vele küldeni
személyi vagy útlevél kell (annak, aki felad), nálunk a jogosítványt is elfogadják
kapsz egy, ha jól emlékszem, 9jegyű számot, miután odaadtad a pénzt. a címzett ezzel a számmal tudja felvenni a pénzt, neki nem kell se igazolvány, se semmi, csak a szám.
c'est tout.
További ajánlott fórumok:
- Divat!!! Lányok! divat még a western-csizma?
- Mennyibe kerül a Western Unionban nagyobb összeget feladni?
- Western Union pénzküldés. Hol tudom felvenni a pénzt?
- Western Union átutalás díja mennyi?
- A Western Union meddig tartja meg az átutalt pénzt?
- Western unionon 200 illetve 300 Font hazaküldése Angliából Magyarországra, ha még aznap fel akarom venni, mennyibe kerül?