Vivamax ózonos bőrtisztító készülék (beszélgetős fórum)
Szia arwenn!
Kösz ,hogy írtál!Igazából én még semmit nem hallottam a Vivamaxos bőrtisztítóról, úgyhogy legalább olyantól hallottam aki már hallott róla:)Nekem borzasztóan problémás a bőrőm...pedig már túl vagyok a tini korosztályon, és jó pár gyógyszeren is...de hiába. Így aztán most latolgatom hogy újabb jópárezer forintot kidobok az ablakon egy ilyen ketyerére. Remélem nem lesz hiába...:)
Szia Pintyőke!
Kösz a tippet:)Mostanába megyek is nagybevásárolni és alaposan megnézem magamnak, ha találok egyet:)
szia. Nekem is az ultrahangos mélymasszázs készülék van, ami nagyon jó, ahol vettem, eü. központban, ott azt mondta az eladó, hogy a dokik nagyon dícsérik az ózonos tisztító készüléket.
Nagyon gondolkodtam én is melyiket vegyem, de nincs túl sok pattanásom, ezért döntöttem a másik mellett.
Ennyi, de remélem ez is segít dönteni :)
Ne dönts gyorsan.Az Au....ban testközelben meg tudod nézni őket. Ott vannak,ahol a hajsütők, elektromos fogkefék, szájzuhany stb.
Szia pintyőke!
Még nyomozgatok egy kicsit, erről a pattanástalanító Vivamax ózonos....stb:) készülékről még nem hallottam sokmindent. A Dermáról meg megoszlanak a vélemények...nemtudom:)
Szia! Melyik mellett döntöttél, ?Vettél végül? Nekem a V.betűs van.Ha beírod a nevét,kidobja,hogy mire jó. Ez 4-6 cm mélyen bejuttatja a krémet v. olajat a bőr rétegeibe a leírás szerint,tehát ezt is lehet,sőt kell krémmel alkalmazi! Nekem van, most belelkesedtem,elkezdem használni.
Ez tényleg nagyon hatásos akkor neked.szerinted a 40-eseknek is használ,mondjuk hason? Úgy fellelkesítetél,hogy tuti elkezdem!Én 75 kg vagyok,ami ugye nem kevés a 168 centimez. De még arra gondoltam,hátha egy is rásegítéssel (krém) a belső combról is eltünteti a hurkát.
Szia! Mostanában én is lusta vagyok használni, de amikor megvettem naponta bevetettem. 20 percig csináltam, ahol repedtem, comb és fenék. Már 1-2 alakalom után javultak a csíkok, a narancsbőr meg 1 hét alatt eltűnt! Most már fogytam azért, 66-67 kg között vagyok (50 voltam terhesség előtt........), és alig látszik a bőrömön, hogy mennyit híztam, szóval használd, nekem is elő kéne vennem megint:))) (a férjemnek arcüreggyuszija volt, arra is tuti, sokkal hamarabb meggyógyult)
Szia! De jó,h valaki ír erről. Nekem is van, de egy lusta dög voltam eddig használni. Na majd most!
Mennyi ideig masszírozod a kényes területet, naponta csinálod? Mikor lett látványos?
Én vettem egy masszázsolajat,majd megnézem a nevét, na az állítólag nagyon szupi, akik használták olvadtak le róluk a kilók. :))
Szia jimm!Legalább akkor a Vivamaxnak egy készüléke tuti jó:) Remélem az ózonos is hasonlóan nem okozna csalódást...:)azért még várom a hozzászólásokat, mielőtt 15 ropit befektetek:) Köszi a hozzászólásod!
nekem Vivamax ultrahangos mélymasszázs készülékem van, ahhoz is lehet kence, sőőőőőőt, Lierac ampullákat masszíroztam a kirepedt combjaimra (sikerült majdnem 30 kg-ot híznom terhesség alatt) és majdnem eltűntek, rengeteget javultak, vékonyodtak, halványodtak a narancsbőröm meg teljesen eltűnt!!!! A neten rendeltem még, kb 13 ezer Ft volt. Megéri!!!!
Azért indítom azt a témát, mert szeretnék pár tapasztalatot hallani a készülékkel kapcsolatban. Elsősorban a pattanásos bőrre kifejtett hatása miatt. Igazából két készülék között szeretnék dönteni. A Vivamax és a topshop-os Derma Wandt között. A Dermáról már indult egy fórum, viszont erről a kütyüről még nem sok mindent hallottam. Nekem a pattanások eltüntetéséhez kellene. A DW-ról annyit tudok ,hogy arra is jó, de előnye ,hogy krémeket is lehet "alá kenni". Viszont a Vivamaxos készülékhez nem lehet kencéket használni. Hát vajon melyik a jobb?...:S árban ugyanott vannak.
További ajánlott fórumok: