Virslit vissza lehet vinni a tescoba? (tudásbázis)
Maradjunk annyiban,hogy a szója az biztos!:)
Az elképzelés nem egyenlő a biztos tudással. :)
Hát....elképzelésem azért van, de igyekszem nem gondolni rá :)
Lehet, hogy ha pontosan tudnánk mi is van a virslikben, eszünkbe sem jutna megvenni.
Ne is mondd, férjem is bevásárolt belőle, hááát ő eszegeti, mert nagyon rossz :(
Azt hiszem egy ideig nem vágyom virslire :)
Hát azt nem tudom,hogy a tesco mit csinál,vagy hogy,de nem nagyon szokott vitázni.Még kérdezni sem.Általában visszaveszi a dolgokat,bár...én virslit nem vittem még vissza.:)
Hát én megkóstoltam ezt a frankfurti virslit.Borzalmas,ehetetlen!!Ellenben a Tesco-sból simán elfogyott az egy kiló.
Ha már virsli: gyerekkoromban lehetett kapni az ún. hot-dog virslit, aminek fekete csíkos volt a külseje. Fűszeresebb és talán kicsit durvább állagú volt, mint a sima virsli, ha emlékeim nem csalnak, akkor inkább a debreceni és a virsli között volt valahol félúton. Na, azt az ízt hiányolom ma is.
A pápai juhbeles egyáltalán nem volt jó,még a cica bánatosan nézett rám:)
vajon mi lett a virslivel? :)
Rettenetes, hogy nagyon igazad van. :(
Na igen, miért pont innen hiányoznának? ;)
Ja, a világon nem termett annyi szója,amennyit itthon adalékanyaggént használnak.
Az összetételben meg azt írnak amit akarnak.Valaki írta,hogy ő mangalica virslit vett,kb.akkor volt mangalica amikor majd én az leszek.Azután,hogy a disznó húsból egy cseppentéssel marhahúst csináltak és még exportálták is...,bármit megetetnek velünk:(
Ezért maradok a saját sonka,szalonna verziónál:))
az állatok általában értelmesebbek annál, mintsem megegyenek ilyen műanyag kajákat. (kivéve persze amelyik az éhenhalás szélén van)
ilyen szemetet sajna csak az emberrel tudnak megetetni, mert mi nem érezzük a szagán hogy ehetetlen, az összetételt meg nem olvassa el a vásárlók többsége...
Persze ha megeteted vele az egészet!:))
kutyának, macskának nehogy odaadd mert elrontja a gyomrát!
Na engem se kergetett jó anyám az asztalkörül a juhbeles virslivel .))
Én a műanyag csomagolásút szeretem :) A Lidl-s is kedvenc például.
Hoztunk 6 db bécsi virslit is,az például nem ízlik.Ellenben a T-s igen.
Akkor valamit elbaltázott a hentes:DD
További ajánlott fórumok: