Azért kell fejjel lefelé szárítani, hogy a fejek ne kókadjanak. Felesleges drótozni, ha egyenesen kiszáradt, tartani fogja magát vázában tartva is. A szirmok nem hullanak ki. A melegben nyilván előbb szárad, de semmi extra helyiség nem kell. Kb. annyi, hogy ne a fürdőben lógasd fel. Én régen a konyhában a tűzhely mellett szárogattam, ahol nyilván gőz is volt. Úgy is ment a folyamat. Annyi, hogyha a fűtőtest fölé teszed, akkor ne legyen az ablaknál, mert ott kifakul.
Olvastam, hogy virágot fejjel lefele lógatva lehet kiszárítani. Ha radiátor fölé lógatom, akkor előbb kiszárad/lehet így is? Nem hullanak le így a szirmok? Mennyi idő alatt szárad ki pl. egy rózsa?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.