Viburcol, vagy csak véletlen egybeesés? (beszélgetős fórum)
Igen,nem itt hanem hétfőn a patikában volt szó 3kúpról,mikor Jucikám megvette ezt. De nem baj,te nem tudhattad,hogy találkozni szoktunk.
Szerintem nálad sokkal okosabb orvosok mondták azt,amit írtam,hogy mit mondtak a kossuth rádióban...elhiheted.
Jobb félni,mint megijedni! És nem kellett volna bemásolnod,én is el tudom olvasni a tájékoztatót. Köszönöm
Nem beszélt senki 3 kúpról naponta!!!
A homeopátiás szerek valóban gyógynövényekből vannak, viszont annyira kicsi anyagmennyiséget tartalmaznak, hogy a leírásban szereplő adagolás betartásával semmilyen bajt nem lehet okozni, kedves Ivibaba!
Ha nyűgős, nyugtalan a gyerek, és ennek nem áll a hátterében egyéb betegség, pl. a fogzás okozza, akkor nyugodtan lehet adni elalvás előtt.
Csak hogy tudjuk miről beszélünk:
Viburcol végbélkúp
Homeopátiás gyógyszerkészítmény.
Növényi- és ásványi eredetű anyagok felhasználásával készült végbélkúp.
Javallatok
A szervezet öngyógyító törekvésének serkentése lázas vagy láz kialakulása nélküli, nyugtalansági állapotokban. Banális fertőzések tüneti kezelése.
Adagolás
Ha az orvos másképp nem rendeli, szokásos adagja naponta 2-3-szor 1 végbélkúp gyemekeknek 6 hónapos kortól.
Akut tünetek fellépésekor óránként 1 végbélkúp.
Csecsemőknek 1 napos kortól 6 hónapos korig; naponta legfeljebb 2-szer 1 végbélkúp.
A panaszok enyhülésével az adagolás gyakorisága csökkentendő.
Figyelmeztetés Az alkalmazás kezdetén jellemző módon sor kerülhet a panaszok átmeneti erősödésére.
Minden nem várt reakciót jelezzen orvosának.
Amennyiben a panaszok a kezelés ellenére fennállnak, ismételten orvoshoz kell fordulni.
A homeopátiás gyógyszer alkalmazásával egyideőben (ą 1/2 óra) tilos illóolajat is tartalmazó (mentolos, eukaliptuszos) cukorkát szopogatni és nem szabad intenzív illatú fogkrémet használni. A kezelés ideje alatt aromás anyagokat tartalmazó kenőcsöt
(pl. kámforos) sem szabad alkalmazni, mivel ezek jelentős mértékben képesek befolyásolni a homeopátiás gyógyszer hatását.
A gyógyszert a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.
A gyógyszert gyermekek elől gondosan el kell zárni.
Eltartása: szobahőmérsékleten (30 °C alatt).
Megjegyzés Vény nélkül is kiadható.
Csomagolás 12 végbélkúp.
Gyógyszerkereső főoldal
Az adatok a CMPMedica PHARMINDEX gyógyszer-adatbázisából kerülnek felhasználásra
További ajánlott fórumok:
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Csupán csak egy véletlen?
- Hisztek a sorsszerűségben? Vagy inkább csak a véletlenben?
- Véletlen egybeesés vagy külső beavatkozás?
- Milyen furcsa, véletlen egybeesések történtek az életed során?
- 8.napja gyötör az influenza, tegnap megfájdult a fogam is. Lehet összefüggés, vagy csak véletlen egybeesés?:D