Van valakinek tapasztalata a hajbeültetéssel kapcsolatban? (tudásbázis)
A HIMG Klinikát én is tudom ajánlani.
Megközelítő árat valószínűleg már akkor is tudnak adni, ha kapnak egy jó minőségű fotót amin jól látszik a kopaszodó terület.
Másrészt, mivel az ország több pontján is el lehet Őket érni és a konzultáció ingyenes, érdemes személyesen árinfót kérni.
Szia Tiramisú!
Ha kifejted, hogy milyen részelt érdekel szívesen válaszolok. Nekem volt hajátültetésem a HIMG-nél. Az pontos összeget csak akkor fogsz kapni, ha látják, hogy mekkora a terület és mennyi hajszálra van szükség. Egy ilyen műtét pár száz ezer forinttól indul.
Sziasztok!
A parom haja nagyon hullik es a ferfiaknal szokasos helyen nagyon ritkul es ez nagyon faszélyezi. Szeretnék rajta segíteni, de nem tudom pontosan hogyan. Valamelyik kereskedelmi tv csatornán láttam egy rövid riportot a hajbeültetésről, ami felkeltette az érdeklődésemet. Érdekelne, hogy valaki próbálta-e már közületek(esetleg a férje): Minden részlet érdekelne. termeszetesen az anyagi vonzata is, mert az interneten a legtöbb oldalon, csak a kedvezmenyekről szól az árlista, de konkrét ár nincs feltöntetve.
Segítségeteket előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata a parafenomén Harasztosi Lászlóval kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata a bio CLA-val kapcsolatban?
- ADHD-Figyelemzavar gyerekeknél. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
- A Vargha gyógymóddal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata könnyűszerkezetes házzal kapcsolatban?