Van valaki, akinek a Clostys kezelés a többedik hónapra hozta meg a gyermekáldást? (tudásbázis)
Igen, középidőben uhra járok.
Előző hónapban is láttak egy szép nagy tüszőt.
Ma is voltam dokinál(ma vagyok a 13. napon), szerinte tegnap repedhetett meg a tüsző. Apával tegnap ettől függetlenül bújtunk össze, tehát az esély megvan.
Amúgy próbálok hinni benne, de nagyon nagy a vágy egy babára, mivel már 2 picit elvesztettem(akikkel spontán lettem terhes 2010-ben és 2011-ben), így félek is. Kissé bonyolult saj vagyok, ne haragudjatok.
Az én orvosom is pontosan ezt mondta. 3 hónapig szedtem, a végén már 30 szemet 5 nap alatt ( ha jól emlékszem).
Hónapokkal később, spontán lettem várandós.
A 2. clostys hónapban esetem teherbe. Azt mondják, ha 3 hónap után az üresjáratban sem leszel terhes, akkor felesleges többet próbálkozni vele, mert akkor ez a gyógyszer nem segít.
Ne add fel! :)
De jó olvasni, hogy nektek már sikerült. Én most kezdtem el, és én is félek.
Az Alveot is egy hasonló gyógyszer?
További ajánlott fórumok:
- Te mit tennél, ha a férjed vonakodik a gyermekáldástól? Van jó tipped, oszd meg velünk!
- Van akinek csak a többedik gyökérkezelés lett eredményes?
- Van valakinek tapasztalata a Milupa Gyermekálom tejbedarapépekkel kapcsolatban?
- Ismeri valaki az "Egészséges táplálkozással a gyermekáldásért" című könyvet Fern Reiss-től? Hol lehet kapni?
- Mi a véleményetek a Gyermekáldás Varázslata című könyvről?
- Ha nem jön a gyermekáldás