Van olyan ismerősötök, aki már nyert valaha valamit? (beszélgetős fórum)
SZIASZTOK!
MA NYERTEM MEG A JUVENTUS RÁDIÓBA 1HETES FÉLPANZIÓS JORDÁNIAI UTAT!
:) Igen,az embernek azért a pici szerencse is ad némi plusszt!
Csak ne akarjuk görcsösen!ÉN most egy autót szeretnék nyerni!
Majd meglátjuk! :DD
egy ismerősöm: 2 fő egy hetes mexikói utazást
egy másik: 2 fő 1 hetes spanyol utazást
számítógépet, vasalót
hűha! gratulálok a nyereményekhez! mostmár reménykedek, hátha egyszer én is nyerek! :D most piroska szörp kupakokkal gyúrok plazma tv-re.
apróságokat én is nyertem már: chipssel műa. tálat, kapucsínóval 2 csészét, 5ezret egy kaparóson. eddig ennyi :) nem volt nehéz fölidézni, de azért akkor milyen jól esett! :D
Én nem nyertem még nagy értéket semmit.
De a multkor erről volt a szó a rádiban , és meglepve hallottam én is és a műsorvezetők is hogy milyen sokan nyertek már: kocsit, utazást stb....
köszi mindenkinek az eddigi választ, akkor nem adom fel a kapargatást és a visszaküldözgetést, de azért azok az emelt díjas telefonos kódvisszaküldősök még mindig nem hagynak nyugodni...
Egyébként én párévvel ezelőtt nyertem 30 liter fagyit a Slágerrel. Nyár volt...
Sziasztok!Én sem vagyok éppen szerencsétlen!Juventus rádiótól nyertem már Jordániai utat,cdt,napozócsomagot,sofőrszolgálatot,könyveket,edényalátéteket,mp3at,iPodot,testzsírelemzőmérleget,szóval sokfajta tárgynyereményt,de voltam már számhúzó a hatosban,na meg volt rajta 5ös találatom is,és ott vannak még a kaparós sorsjegyes ezreseim,meg a rejtvénybeküldős dolgaim.
Szerintem sokat számít,ha az ember nem akarja görcsösen ezeket a dolgokat,meg hogy ne azt dumálja be magának,hogy "ugysem sikerül nekem semmi"
Szóval lényeg a pozitív hozzáállás,a jó,csak jót vonz magához! :D
Egy rokonom görögországi 1 hetes nyaralást nyert.Azt mondta gyönyörű volt a szálloda,és benne voltak az érkezések is.
1 utcával mellettünk a lottó 5-öst nyerték meg,már a rózsadombon lakik a családjával.
Egy tanárom egy új suzukit nyert.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Az egyik ismerősöm egy ásványvíz tavalyi játékával norvégiai utat nyert.
Én nyertem kaparóssal ötezret többször is, kódbeküldéssel sporttáskát,ilyesmit.:)
Én nyertem egy mosógépet. Nike cipőt, sajtcsomagot, karácsonyfát:)) lávaköves grillezőt.
Unokatesóm Suzuki autót a gépkocsinyeremény betétkönyvvel.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha pasi ismerősötök közli, hogy nincs hol aludnia?
- Van olyan ismerősötök, aki telefonálás közben nem csak rád figyel?
- Legnagyobb nyeremény, amit valaha nyertél(bármin)
- Volt-e már nektek, vagy ismerősötöknek olyan, hogy zsibbadt keze-lába, esetleg arca is!? Mitől lehet ez?
- Mennyi volt a legnagyobb összeg, amit valaha nyertetek?
- Hogyan is működik az a kancsiságos műtét? Volt már olyan nektek, vagy ismerősötöknek?