Van ismerős hűtőgép szerelőtök aki online tudna segíteni? (beszélgetős fórum)
Köszi a választ, eddig mindenki azt mondta, hogy a kompresszorral lehet gond.
Attól félek, hogy amikor megjönnek majd a szerelők akkor nem fogja csinálni, bár ha nagyobb fokozatra állítom akkor egyből elkezdi....
Reménykedek benne, hogy nem fogják azt mondani, hogy ez egy természetes hang.
Szia!
Nem vagyok szerelő, de ez nem lemezhang', ami az esetleges rezonanciától lehetne, 99%, hogy a kompresszor gyári hibás.
Arról van szó, hogy vettünk 3 napja egy új hűtőt és olyan hangokat produkál, hogy csak na....
A szakszerviz kifog jönni majd megnézni és ha valóban rossz akkor kicserélik a készüléket.
Készítettem a hangokról egy anyagot, jó lenne ha egy hűtőszerelő meghallgatná és elmondaná a véleményét.
Nem tudom mekkora esélye van, hogy pont van itt egy hűtőszerelő vagy valamelyik kedves hoxás tag férje az de próba szerencse, nincs veszíteni valóm vele.
A hanganyagot a naplómba meg lehet hallgatni.
További ajánlott fórumok:
- Van olyan ismerősöd akinek cilinderes szemüveg kell?Tudtok ebben segiteni nekem?
- Van egy ismerősöm, pénteken este utcára kerül mert eladták a lakást, ahol lakott.. Hogyan tudnék segiteni?
- A fiam énekel egy dalt (oviba tanulhatta), nekem ismerős gyerekkoromból, de jut eszembe a teljes szöveg. Tudnátok segíteni?
- Hollandiai munkakeresésben tudtok segíteni? Ismerős? Munkaközveteítő/kipróbált/? 26 éves lányom kimenne dolgozni.
- Vonattal szeretne az egyik ismerősöm Komáromba eljutni. Tudnátok segíteni, hogy honnan indul vonat? Melyik pályaudvarról? Előre is köszönöm!
- Honlapra szeretnék feltenni olyan e-mail küldőt, hogy ajánlja az oldalt ismerősének. Tudna nekem valaki segíteni?