Van egy 1908-ban gyártott varró gépünk.Teljesen jó állapotban.Működő képes csak nem tudjuk használni. Nem tudja valaki hogy kell? (tudásbázis)
11. Rimóczi Katalin
2009. szept. 19. 16:38
Mint előbb emlitettem nekem is van két gépem is ,különbözők Az egyik régi tipusú géppel nagyanyáink himeztek is én meg ezt nem tudom kideriteni hogy himeznihogyan kell egy régi géppel vannak hozzá alkatrészek is különböző talpak,amelyekkel szegni lehet vékonyabban vastagabban,jól csinálja.De a himzésre nem jövök ra a gép tipusa VESTA 100-éven felüli!
10. Rimóczi Katalin
2009. szept. 19. 16:31
Nagyon jó gépek ,először is nem mindegy hogy a cérnát hogy főzik be ,nem szabad neki szorulni az orsónál se mindegy a cérna befüzése,harmadikként van rajta egy számozot rész az általában öltéshoszat jelöl,és van egy másik számozott rész amely a cérna szoroságát mozgatja.A legfontosabb hogy a cérnák jólegyenek a gépbe befüzve különben nem varr,és a tűt is eltöri,mert megszorul a gép és annyi.Rég nem használt gépet be kell olajozni.
9. salabakter
2009. márc. 1. 10:33
Nagyon is jók ezek a régi varrógépek.
8. 15a3fa73e6
2009. jan. 30. 20:57
Én is próbálkoztam anyukám singer-jével, nekem nem ment soha. Ő jól használja.
7. elipszis
2008. okt. 2. 12:41
Köszönöm szépen a segítséget, megyek megbütykölöm valahogy.Ha mást szép dísz.
6. elipszis
2008. okt. 2. 12:38
Kisvárda környékén tudsz egyet? Ha nem tudom használni eladom!
5. ea9bff1b44
2008. okt. 2. 12:36
Valószínűleg a hajóháznál kell keresni a hibát, ha töri a tűt. Lehet, hogy már nagyon ki van kopva.Varrógép műszerész tudná orvosolni a hibát.
4. elipszis
2008. okt. 2. 12:30
Zinger lábbalhajtós, van rajta minden, de töri tűt. Sajna nincs leírás, mert a nagymamám nem tartotta meg.
3. frutty
2008. okt. 2. 12:01
zinger,lábbalhajtós?!
nincs,hozzá régileirás,valahol a fiókba?
2. f5302bda64
2008. okt. 2. 11:47
Ez milyen lábbalhajtós?
Gondolom igen,akkor úgy mint az elektromossal csak a lábaddal mozgatod folyamatosan és így hozod működésbe!Persze ha van rajta ékszíj!!!
1. elipszis
2008. okt. 2. 10:22
Van egy 1908-ban gyártott varró gépünk.Teljesen jó állapotban.Működő képes csak nem tudjuk használni. Nem tudja valaki hogy kell?
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Kb hány cm a legkisebb "kuki"méret, amit merev állapotban láttál?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)