Van Budapesten olyan gyerekkórház, ahol éjjelre is bent maradhatok, külön ággyal, térítésmentesen a 7 éves gyerekem mellett? (tudásbázis)
Nekem semmi, te nem tudtad a linkelt oldalt elolvasni
Nem nem jön be, hanem nem tudod kezelni "öreg" hoxásként
Miféle alapvető jogrol beszélsz?
Ilyen a betegjogok között nincs
ELmúlt az ingyenleves korszaka. Fizetsz érte akkor maradhatsz.
A gyermekrák kórházban, Tüzoltó u-ban, ott lehet maradni, de ott is korlátozott a férőhely
Egy HeimPál, kimondottan gyermekkórház, hol férne el a sok szülő?
Mióta vagy hoxás?
Másolás és a "g yerek" közül szedd ki a szóközt
Mikor legutóbb kórházban voltunk,nem vettek fel az osztályra szintén azért,mert "nagy" volt a lányom...mondtam rendben,akkor megvárom míg el alszik,aztán jó korán jövök vissza..azt mondták így rendben van...egész nap egy ápoló nő se jött be,tudta van szülö bent,aki pesztrálgatja a sajátján kívül a másik kislányt is..este zuhany,vacsi egyebek...elindulok haza,közli a nővérke,nyugodtan maradjak ott,van üres ágy....én meg közöltem vele,nem én kapom a fizut,hogy figyeljek a betegekre,az én gyerekem tudom nem kel fel,a másik nem érdekel...hajnalban jövök...csak nézett...
Nem igazán jó a hozzáállásuk az tény...de nem tudom miért nézik az embert hülyének..
Tapasztalatból mondom,mert a nagylányomnak volt 2 mandula műtétje,1 szem műtétje és mivel már betöltötte a 2 évet,nem lehettem bent vele éjszakára!de hajnaltól késő éjszakáig ott voltam!
Ha bent is maradhat elég magas összegeket kérnek el,amit én előnyösebbnek tartottam oda adni a dokinak!
Szerintem ilyen már sehol nincs...2 éves korig lehet bent lenni a gyermekkel díjmentesen...Pesten az újszülött lányommal azt ajánlották fel,hogy térítés ellenében valami anyaszállón ahol hasonló anyukák laknak,vagyis kórházban van a gyermekük..
Azt viszont engedik,hogy reggeltől estig bent legyél,éjszakára azonban nem.
Sziasztok!
Van Budapesten olyan gyerekkórház, ahol éjjelre is bent maradhatok, külön ággyal, térítésmentesen a 7 éves gyerekem mellett?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? - És mi lett belőled?
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül!
- Szellemekkel kapcsolatos gyerekkori élményetek volt már?
- Akik Budapesten születtek, de elköltöztek vidékre