Valaki tudna segíteni, hogy miként kell benyújtani a bíróságra a tartásdíjra való igényt? (tudásbázis)
Sajnos nem tudom senkire sem rábízni, de megoldom majd valahogy.
Hétfőn mindenképp felhívom őket, remélem sikerrel járok!
Nagyon köszönöm a segítséget!:)
Lassan megyek aludni, mert fárasztó napom volt:)
Szép estét!
Budapesten váltam én is,ott volt a tartásdíj stb...
Nyugodtan hívd fel őket és kérdezd meg.
Ott megmondják hogy elég e levélben de én a helyedbe személyesen adnám be,hiába fél éves a picid,nincs mama vagy barátnő aki addig vigyázna rá amíg bemész,vagy ha beviszed akkor se szólnak semmit!!
Folyton csak ígérgette, de a végén sohasem fizetett.
Eddig sikerült a kisfiamat egyedül eltartanom, de egyre nehezebb.
Nem tudod, hogy mindenképp be kell-e mennem mennem a bíróságra a per elindításához vagy lehet levélben is kezdeményezni?
Hú az gáz!
De a bíróság megtalálja!
Mióta nem fizet,mióta megszületett a pici???
Szerencsére nekem csak élettársam volt, úgyhogy válás nem lesz.
A tartásdíjról viszont nem akarok és nem is tudok lemondani.
Nem tudom mi lesz, mert az apuka külföldön él...........:(
Szia!
Én 2x váltam sajnos,így tudom nem könnyű!
Vinni kell a személyes irataidat a gyerkőcét és a házassági anyakönyvi kivonatot.
Nem tudom ügyvéded van e kell-e,az apuka harcolni fog e érte,de ha rám hallgatsz felesleges pénzkidobás,99% hogy te kapod meg.
Attól függően a 2 békítőn mi történik kb 1 év mire kimondják a válást!
Köszönöm a segítséget, ez magamtól is eszembe jutott, csak egy fél éves kisgyerekkel annyira nem könnyű bárhova is eljutni. Főleg nem Budapest egyik feléből a másikba.
Nem hiába tettem fel itt a kérdést!
Valaki biztosan tud segíteni, aki hasonló cipőben járt már......
További ajánlott fórumok:
- Pár hölggyel arra gondoltunk, benyújtanánk egy petíciót, miszerint legyen legális a béranyaság ill. a dajkaanyaság. Te támogatnád?
- Mit lehet tenni az elmaradt tartásdíjak behajtására?
- Ha valakinek tavaly csak GYES volt a jövedelme, annak kell adóbevallást benyújtania?
- Keresetlevelet szeretnék benyújtani a volt munkáltatóm ellen. Tud valaki segíteni, hogyan kell megfogalmazni? 112 ezer Ft-al tartozik.
- Tudna valaki segíteni abban, hogy a bíróságra ügyvéd által beadott kereset/keresetlevél az magánokirat vagy közokirat ?
- Gyerektartás! Hogyan kell rá az igényt benyújtani? Tud valaki segíteni vagy jó tanáccsal szolgálni?