Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Valaki hallott már "pörkölt befőttről"? fórum

Valaki hallott már "pörkölt befőttről"? (beszélgetés)


2010. okt. 2. 19:00

Mi szoktunk elrakni 7dcl üvegekbe disznóvágáskor húsoskáposztát,és pörköltet is.

Másnap készítjük,úgy hogy felmelegítjük és üvegekbe rakjuk,majd lezárjuk,és dunsztoljuk forrástól 10-20 percig.Mikor kihült a spájzban tároljuk.

5. e28ddc7c9b (válaszként erre: 2. - Liza52)
2010. okt. 2. 15:53
Hogyan készítetted el?
2010. okt. 2. 15:07
Én halottam , hogy valaki így tesz el húsoskáposztát és a kamra polcon tárolja.
3. Fedo (válaszként erre: 2. - Liza52)
2010. okt. 2. 14:47
erről nem is halottam még
2010. okt. 2. 14:39
Erről még nem hallottam, de bablevest/ száraz/ készre főzve, zöldségekkel üvegben eltéve, már hallottam, sőtt csináltam is, mert rossz volt éppen a hűtőm.Annak semmi baja nem lett.
2010. okt. 2. 14:34

Mostanában a környékünkön sokan emlegetik ezt a tárolási módot.

Állítólag úgy kell elkészíteni, hogy a forró pörköltet (paprikást) befőttesüvegbe szedjük. Azonmód forrón lezárjuk az üveget, száraz-dunsztba tesszük, amikor kihűlt akkor tesszük a hűtőbe.

Nem romlik meg a kaja?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook