Valaki érti, hogy az emberek miért vannak oda úgy a hírességekért? (beszélgetés)
Oda lenni értük??
Miért?
Szalagcím:Rubint Répa anyukája a keze között halt meg. Aha... Sajnálom, na nem Répát, de hogy ezzel végighaknizza amit lehet az is biztos...
LL Juniornál szintén meghalt valaki... Nem olvastam, mert le sem carom!
Engem idegesít, hogy jó dolguk án azt se tudják hogy mivel kerüljenek címlapra..
Tényleg szállj le rólam. Nagyon nagyot csalódtam benned.
Pláne úgy hogy tudod az igazságot, mert anno tök őszintén leírtam mindent a naplómban, de persze jobb elferdítve csámcsogni nyilvánosan. Ez rólad állítja ki a bizonyítványt.
Nem tudom mivel haragítottalak magamra, de sajnálom hogy ilyen lettél.
Engem egyáltalán nem érdekelnek, nemhogy odalennék értük. Fiatalabb korombAn tetszett néhány színész, de nem voltAm oda Őértük sem.
Egyszerúen frászt kapok a sok felesleges értelmetlen celebhirtől, hogy egyik kutyát vett, másiknak meghlt az anyja, vagy kórházban van, vagy leszokott a piáról. Kit érdekel, de igazán? épeszű embert tuti hogy nem.
Ha nem érdekel akkor honnan tudod, hogy hány embert érdekel ez?
Mert én nem tudom. 🤷♀️
Mármint például egy színész produkciójét nyilván megnézem és értékelem, de a büdös életben nem fog érdekelni, hogy a magánéletében mit csinál, hol nyaralt, kivel kefél meg ilyenek.
Miért van sok ember úgy oda az ilyen hírességek magánélete után?
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Melyik hírességet engednéd az ágyadba?
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a családneve női vagy férfi kereszt név
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Kérdések azokhoz, akik értik az emberek reakcióit.
- Miért értik félre egymást az emberek?