Vákuumos tárolózsákkal tényleg olyan sok helyet meg lehet takarítani? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Engem is érdekelne a vákuumos tároló zsák! Esetleg tud valaki más elérhetőséget is, mint a TopShop? Az ottanit egy kicsit drágának tartom!
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Engem is érdekelne a vákuumos tároló zsák!
Segítsetek!
Köszi!
Igen, sok helyet meg lehet takarítani!
Nekem nagyon bejött, és nagyon jó áron jutottam hozzá.Szívesen ideírnám a weboldal címét ahol vettem, de azt hiszem ezt nem engedi a fórum szabályzata.Akit érdekel írjon privit.
Szia!
Engem érdekelne a vákumos tárolórendszer!
Mennyiért áruljátok?
hozzank a boltba msot jottek ilyenek, jo erosek mar ki is probaltam 3fele meretben, es van hozza kulon zarofej is.
Ha vkit erdkel, irjon.
öltöny, kosztüm, télikabát, ilyesmi
amit házilag nem tudsz kivasalni, ha mócsing lesz :-)
Mire gondolsz, ami nem mosható?
Amúgy a pólókat, pulcsikat, nadrágokat nem gyűri, csak ügyesen kell belepakolni. És nem szabad agyontömni fullra.
Sziasztok!
Mi megvettük, mert kedvesem ide költözött, és félévente így cseréljük át helytakarékosságból a téli és a nyári ruhákat. Ami nem kell, az megy a zacsiba egy fél évre, majd ha jön a jó idő, ruhacsere. Az a lényeg, hogy a porszívót a legkisebb fokozatra kell állítani, mert különben tönkre megy a szelep - az első zacsin magas fokozaton szívtam kí a levegőt, és a szelep elmozdult (hiába illesztettem vissza pont ugyanoda), és az a zacsi mindig levegős, nem lehet használni, mert pár nap alatt visszaducisodik.
Amúgy, tényleg észrevehető némelyiken, hogy egy picit "magasabb lesz" mint mikor kiszívtam a levegőt, de egyáltalán nem sokkal (1-2 cm). Szóval, nekünk megérte megvenni.
Sajnos, jogos a minőségi aggodalmad.
Én még Angliában vettem - nem is olcsón! - két fajtát. Néhány hét, vagy hónap után mindegyik megszívta magát levegővel, mert nem tökéletes a zárása.
Az ágyat kellett leemelni a visszaducisodott vendég ágyneműről... :-)
Sziasztok! Ez engem is érdekel, kérem, írjon még róla, akinek van tapasztalata.
Mennyira tartós, nem szakad ki könnyen?
Nekem Rainbow porszivóm van az biztos kiszivja de tegyetek egy próbát.A bemutatón láttam.
Szemeteszacsiba pakoljatok egy diszpárnát bele,a porszívó végét a zsák szájába természetesen a cső nyakára rá kell szoritani a zacsit rendesen.Hihetetlen pici méretű lesz a párna.Vásároltam ilyen műanyag tárolót még nem használtam.Nem adtak hozzá semmi fejet, jó minden porszívó csőre.
Arra. Nekem is erre a célra kéne, kinőttük a lakást, meg a szekrényeket, meg mindent.
Nem tudod, bármilyen porszívó jó a levegő kiszívására? Ott nem lehet semmi gond? Vagy adnak hozzá valami plusz szívófejet?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehet okosan takarítani?
- Ha más munkalehetőséged nem adódna, elmennél takarítani?
- Mi a neve annak a törlőnek, amivel vegyszer nélkül lehet takarítani?
- Zuhanyfülke : üveg vagy plexi? (avagy milyen lesz, ha ráfröcsög a víz, naponta kell takarítani?)
- Mivel kell takarítani a monitorokat?
- Mivel ajánlott takarítani a laminált padlót?